De Tavenu en buurtsportwerkers organiseren FIFA20-toernooi voor jongeren

Foto: Tavenu

WAALWIJK – Als de meivakantie is aangebroken, is er even geen thuisonderwijs meer. Om de jeugd een hart onder de riem te steken en ze een leuke avond aan te bieden, organiseren Jongerencentrum De Tavenu en de buurtsportwerkers een online Fifa20-toernooi. Op vrijdagavond 17 april kunnen jongeren vanaf 12 jaar het online tegen elkaar opnemen.

Roberto de Graaff van de Tavenu: “Vijf weken thuisonderwijs en afstand houden vraagt veel van iedereen, maar vooral jongeren vinden het echt moeilijk. Waar ze normaal gesproken hun vrienden dagelijks zien en spreken en samen leuke dingen doen, kan dat allemaal niet. Liefst zouden we ze uitnodigen voor een partijtje voetbal, maar dat mag uiteraard niet. Dus gaan we online voetballen! Vrijdagavond organiseren we samen met de buurtsportwerkers en met support van het BeweegBuro en GO Waalwijk een online FIFA20-toernooi. We gaan om 19.00 uur van start!”

Cadeaubonnen winnen

Meedoen is gratis voor iedereen van 12 jaar en ouder. Enige voorwaarde is dat je beschikt over een PS4 met een plusaccount. Aanmelden kan tot vrijdagochtend 17 april 09.00 uur. Kijk hiervoor op https://tavenu.nl/2020/fifa-20-toernooi-1vs1/. Roberto: “Speciaal voor deze gelegenheid zijn mooie geldprijzen beschikbaar gesteld. Daarvoor kopen we cadeaubonnen bij lokale winkeliers, om ook hen een steuntje in de rug te geven in deze moeilijke tijd.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen