Samen gezellig bij De Theeborrel gaat de komende tijd niet door

Foto: Flickr

Het coronavirus laat nu al diepe sporen achter in onze samenleving. Meerdere van ons worden gezien als risicogroep. Dat is niet leuk om te horen maar wel de harde realiteit. Dus juist voor ons geldt dat we de opgelegde maatregelen moeten naleven.

Dit betekent voor velen dat we behoorlijk geïsoleerd raken en ons eenzaam kunnen voelen nu direct contact niet meer mogelijk is. Wij houden ons uiteraard ook aan de landelijke richtlijnen.

In dat verband gaat de komende maanden De Thee Borrel – Gezellig Samen niet door. En dat geldt uiteraard ook voor de uitstapjes en andere plannen. Wat wel kan en ook erg zinvol is iemand van onze groep of een andere goede bekende te mailen, bellen of te WhatsAppen. Misschien kun je hulp aanbieden of een boodschap doen. Of gewoon even informeren hoe het met die ander gaat doet meestal erg goed bij iemand die zich eenzaam voelt door alle opgelegde maatregelen.

Mocht je zelf vragen of ideeën hebben hoe wij jou in deze onzekere tijd kunnen steunen, laat ons dat dan vooral weten (tel. 06-22229811).

Zodra het weer mogelijk is om elkaar te ontmoeten op zaterdagmiddag krijgt u hierover bericht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen