Zwembad Olympia gesloten tot en met maandag 16 maart

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

WAALWIJK – In Noord-Brabant gelden sinds deze week aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus. Dit heeft ook effect op zwembad Olympia. Mensen met verkoudheid, die hoesten of koorts hebben is geadviseerd thuis te blijven. Zwembad Olympia volgt deze richtlijnen ook op.

Een deel van het personeel kan hierdoor niet werken, waardoor de minimale bezetting op dit moment niet meer haalbaar is. Daarnaast zorgt de ‘sociale onthouding’ in Waalwijk er ook voor dat de bezoekersaantallen van het zwembad sterk teruglopen. Zwembad Olympia is daarom per direct tot en met maandag 16 maart gesloten.

De aangescherpte richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio gelden tot en met maandag 16 maart. Als de richtlijnen worden geactualiseerd wordt bekeken wat dit voor het zwembad inhoudt. Er zijn veel vragen wat de sluiting betekent voor geannuleerde activiteiten en zwemlessen. Zodra hier meer over bekend is wordt dit richting de gebruikers gecommuniceerd.

Maatregelen coronavirus

De gemeente Waalwijk volgt het advies en de informatie van de autoriteiten, de GGD en het RIVM, op de voet. Het RIVM heeft op haar site www.rivm.nl/covid-19 veel gestelde vragen en antwoorden over het coronavirus staan. Voor vragen over het coronavirus kunt u ook bellen met het landelijke informatienummer van de Rijksoverheid: 0800-1351. Mensen met specifieke vragen over hun eigen gezondheid kunnen het beste telefonisch contact opnemen met hun huisarts.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen