Kookstudio ‘Ik Kook Jij Ook’ geopend op een vertrouwd adres

Foto: Ik-Kook-Jij-Ook

WAALWIJK – Na maanden van voorbereiding opent op 4 maart 2020 Kookstudio – Ik Kook Jij Ook – haar keuken in Waalwijk. Voor horecaondernemers Roger van de Loo en Rob Kerkhof wordt hiermee een droom werkelijkheid. Een eigen kookstudio waarmee zij iedereen hun liefde voor eten en drinken willen overbrengen. En dat ook nog eens op één van de mooiste locaties in Waalwijk.

De eerste maand zullen we de kookstudio voornamelijk van een frisse look gaan voorzien, maar daarna is in de nieuwe kookstudio aan de Winterdijk 13b heel veel mogelijk. “Of je nu wilt koken met je eigen kookclub of op zoek bent naar een leerzame kookworkshop met je collega’s, bij ons kan dat allemaal”, zegt Roger. “Maar ook voor kinderfeestjes of een privat dining is onze kookstudio een perfecte plek.” Extra trots zijn beide mannen op hun speciale barbecue workshop waarbij je niet alleen lekker komt eten, maar ook iets van opsteekt voor wanneer je de barbecue thuis aansteekt. “Daarnaast hebben wij op de eerste verdieping een prima vergaderruimte waar in alle rust met maximaal 20 personen kan worden vergadert”, vult Rob aan. “Deze ruimte is voorzien van alle moderne faciliteiten en desgewenst verzorgen wij voor het gezelschap ook de lunch, borrel of een volledig diner.” Dat kan trouwens ook allemaal worden verzorgt op locatie van de gast. Want dankzij de professionele catering kan iedereen zijn of haar evenement geheel op maat laten verzorgen.

Kookstudio – Ik Kook Jij Ook – is gevestigd in het voormalige pand van Pat’s Kitchen. Hiermee zetten Roger en Rob een kookstudio op een vertrouwde locatie voort. “Verschillende kookclubs die hier al kwamen, zijn dan ook enorm blij weer bij ons terecht te kunnen. Een vaste stek met alle professionele keukenvoorzieningen binnen handbereik”, aldus Rob.

Roger van de Loo en Rob Kerkhof zijn geen onbekende in de horecavak. Na 25 jaar vonden zij het tijd worden om iedereen te laten genieten van hun ervaring. Roger heeft zijn kookkwaliteiten onder andere opgedaan bij Chalet Royal in Den Bosch, de Treeswijkhoeve in Waalre, Kasteel Maurick in Vught en de Kazerne in Eindhoven. Rob werkte ruim 20 jaar in verschillende horecafuncties van de Efteling, de ‘Champions League’ van de hospitality. Samen kwamen zij elkaar tegen bij het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel waar het plan werd gesmeed om samen verder te gaan.

Wie meer wil weten over de mogelijkheden bij Kookstudio – Ik Kook Jij Ook -, kan contact opnemen via e-mail [email protected]  of telefoon 06-40000092. Of neem een kijkje op de website www.kookstudioikkookjijook.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden