Officiële start Buurtpreventieteam “De Componisten” zaterdag 8 februari

Foto: Buurtpreventieteam De Componisten

WAALWIJK – Op 8 februari 2020 gaat het Buurtpreventieteam “De Componisten” van start. De officiële opening zal om 13.00 uur plaatsvinden in Buurthuis Zanddonk aan het Willaertpark 2A in Waalwijk. De openingsplechtigheid wordt uitgevoerd in aanwezigheid van de wethouder Dilek Odabasi-Seker, politie en ContourDeTwern.

Buurtbewoners zijn uiteraard van harte welkom bij deze opening. U kunt kennismaken met de BPT leden, uw vragen stellen, buurtgenoten ontmoeten en natuurlijk genieten van een gezellig samenzijn.

Alle kinderen uit de buurt zijn van harte welkom om te komen sporten en spelen, want de Sport en Spelbus is van 12:00 tot 15:00 uur ook van de partij!

Wilt u meer weten over de bijdrage die u kunt leveren voor uw wijk? Of wilt u zich aanmelden bij de Whatsapp groep? Kom dan langs bij de officiële opening, of mail naar [email protected].

Wij rekenen op uw medewerking voor het verbeteren van de veiligheid in onze buurt.

Maakt u gebruik van een of meerdere bewakingscamera’s en wilt u meewerken om eventuele onregelmatigheden op te lossen? Meldt u de camera dan aan bij de politie via https://www.politie.nl/themas/camera-in-beeld.html of stuur een mail naar [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen