Waalwijkse zangeres Djamila Santi finalist in The Voice Family met familieband The Djays

WAALWIJK / TILBURG – The Djays is met drie andere families finalist van The Voice Family: dé online zoektocht naar de muzikaalste familie van Nederland. De vier overgebleven families kregen de meeste stemmen van het Nederlands publiek en bereiken daarmee The Final Four.

Waalwijkse zangeres Djamila Santi zingt met de Tilburgse band The Djays, die een half jaar geleden met dit avontuur is begonnen. Vanaf donderdag komt de Final Four aflevering online en dan kan er gestemd worden. De winnaar mag live optreden in Studio 22 in Hilversum op vrijdag 28 februari, voorafgaand aan de finale van The Voice of Holland dat op RTL4 te zien is.

De band The Djays bestaat al enige tijd die gevormd is door het Tilburgse gezin Van Helvoirt, bestaande uit de broertjes Djay Djay (13) en Djaygo (11). Hun ouders, toetsenist Henry en zangers Cindy zitten al lange tijd in de muziek. Zij noemen hun zoontjes samen ‘de Djays’ wat de bandnaam ook direct vormt. Cindy zingt al jaren in de band Time Out, een bekende allround coverband in de regio Waalwijk-Tilburg, samen met Djamila Santi. Dat Djamila als tante(!) gevraagd werd voor dit avontuur was een logisch vervolg. Dat geldt ook voor ‘oom Berto’ die als bassist samenwerkt met Henry. De zeskoppige familieband is daarmee een fantastische samenstelling die jong en oud verbindt met muzikale klanken.

Avontuur The Voice Family

Afgelopen najaar is het avontuur met The Voice Family begonnen. Het auditienummer Get Lucky wordt begin september thuis bij de familie Van Helvoirt opgenomen. Zij verhuren repetitieruimtes aan huis, onder de naam NEWZ, wat een ideale omgeving is voor de opnames door Talpa. Na de auditieaflevering die alléén online te zien is via de social mediakanalen van The Voice of Holland, kwam BN-er Geraldine Kemper het geweldig nieuws brengen dat ze door zijn naar The Voice Family Battle. Positief beoordeeld door team Noukie B (Anouk en Ali B).
Werk aan de winkel. Het battle nummer Can’t stop the feeling valt muzikaal gezien bij The Djays in goede aard. Door nét een ander intro en een vette rock-solo op de elektrische gitaar er in te arrangeren, proberen The Djays er uit te springen! En met succes, want ze winnen de online battle van broer en zus Didier & Joëlle uit Valkenburg. Wederom komt Geraldine het fantastisch nieuws brengen. The Djays zijn officieel finalist en daarmee door naar de volgende ronde: de Final Four.

Stemmen vanaf 30 januari

In de Final Four gaan The Djays de strijd aan met de andere drie overgebleven families. De online aflevering staat vanaf donderdag 30 januari 17.00 uur online, te zien op Youtube, Facebook en Instagram van The Voice of Holland. Via een poll kan er gestemd worden, maar ook een reactie met de familienaam telt mee als stem.

Eén week lang tellen de stemmen, want daarna valt één familie af en zitten The Djays hopelijk bij de Final Three. Dan tellen de stemmen weer opnieuw en dan bereik je de Final Two. Dus nieuwe week, nieuwe kansen. De muzikaalste familie die na 3 weken overblijft, is de winnaar van The Voice Family seizoen 2 met als hoofdprijs: een live optreden in Studio 22 in Hilversum op vrijdag 28 februari 2020, voorafgaand aan de finale van The Voice of Holland.

Stemmen kan vanaf donderdag 30 januari 17:00 uur via http://bit.ly/VoteTheDjays4

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen