Dansgroepen Ready Set Go geven afscheidsshow in Zalencentrum Zidewinde

SPRANG-CAPELLE – Vrijdagavond 10 januari mochten de meiden van dansgroep Ready Set Go optreden in het bijna totaal vernieuwde Zidewinde. Eindelijk mochten ze laten zien waar ze de afgelopen maanden weer aan gewerkt hebben.

Het optreden was geweldig, wellicht kwam dit ook omdat juf Danouk nog 1x al haar dans moves, kennis en energie in alle dansen heeft verwerkt. Dit was namelijk het laatste optreden onder leiding van Danouk omdat ze (helaas) andere prioriteiten heeft die nu belangrijker zijn.

Daarom willen wij namens Ready Set Go en alle meiden Danouk enorm bedanken voor alle jaren inzet en gezelligheid, de meiden zijn echt gegroeid en hun bewegingen zijn stukken vooruit gegaan en dat spatte echt van het podium. Ook willen we haaralle goeds en succes wensen voor de toekomst.

Via deze weg willen wij Sandra Strijbos en juf Josje van Dongen van dansstudio Jump veel dansplezier wensen, dat het hier in Sprang-Capelle bij Zidewinde maar net zo’n groot succes mag worden als dat het bij ons was. Voor alle meiden en jongens die nog niet dansen voel je welkom om een proefles te doen tijdens de open lessen op 17 en 24 januari. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website van dansstudio Jump www.dansstudiojump.nl of volg ze op facebook of instagram

Wij danken alle meiden en ouders voor het jarenlange vertrouwen dat jullie in ons Thomas en Carina hebben gehad.

Tot ziens.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden