Reken in 2020 af met rug- en nekklachten

Foto: Chiropractie Mulder

Zoals elk jaar wensen vrienden en familie elkaar rond deze tijd gezondheid en geluk toe. Ook wij wensen u op onze beurt iets toe voor 2020. Namelijk iets goeds voor uw wervelkolom.

Zenuwstelsel

Uw wervelkolom; zo belangrijk, als het ware het centrum van uw lichaam en toch een beetje een ondergeschoven kindje. Want wie zich realiseert dat de wervelkolom het omhulsel is van het zenuwstelsel zal zich ook al snel realiseren hoe belangrijk deze is. Een kleine afwijking kan het zenuwstelsel al onder druk zetten en de oorzaak zijn van hevige pijn.

Behandeling zonder verwijzing

Wij zijn er trots op dat wij onze patiƫnten een totaalpakket van zorg kunnen aanbieden. Wij begeleiden u van start tot einde op weg naar een betere gezondheid. Een verwijzing is niet nodig, onze specialisten zijn opgeleid om zelf een diagnose te mogen stellen. Chiropractie wordt vergoed vanuit van het aanvullend pakket. Dus geen eigen risico!

Plan een afspraak

Bel 0416-332070 of mail [email protected] voor een afspraak of informatie. Of bezoek onze website www.chiromulder.nl. Iedere dinsdag inloopspreekuur in Waalwijk van 17:00 tot 17:30 uur.

Uw rug en nek specialist

Chiropractie Mulder heeft de afgelopen 19 jaar een stevige reputatie opgebouwd op het gebied van de behandeling van rug- en nekklachten. In 2001 gestart door Tanja Valk-Mulder is het team inmiddels uitgegroeid tot 12 medewerkers die met passie hun werk doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen