Van Roessel viert 10-jarig jubileum eetwinkel

Foto: van Roessel

Het nieuwe jaar begint bij Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk met een jubileumfeestje. In maart is het precies tien jaar geleden dat Van Roessel de huidige eetwinkel aan de Grotestraat opende. Met het concept zetten branche erkende meesterslager Dennis van Dun en zijn ouders destijds een gewaagde stap; nergens in ons land was een dergelijke winkel te vinden. “Tien jaar succes met ons vernieuwende concept is alle reden voor feest; we vieren het graag met onze klanten!”

“Met het openen van onze nieuwe eetwinkel op 10 maart 2010 ging een langgekoesterde wens in vervulling”, blikt Dennis van Dun terug. “Van een slagerswinkel gingen we naar een inspirerende eetwinkel, met alle aandacht voor onze ambachtelijke vleesspecialiteiten en onze verse maaltijden. De opzet was compleet nieuw en van heinde en verre kwamen collega-slagers en andere fooddetaillisten letterlijk met bussen tegelijk naar Waalwijk om ons concept te zien. Maar belangrijker: onze klanten waardeerden de nieuwe winkel enorm. We gingen van een hectische winkel in De Els waar we enorm uit het jasje waren gegroeid naar een overzichtelijke, eigentijdse en inspirerende winkel. Hier kunnen we alle tijd nemen voor een persoonlijk advies en een uitleg over de herkomst van onze producten. Leuk detail is dat we met de verhuizing naar de Grotestraat terugkeerden naar onze roots: in 1878 begon Johannes van Roessel iets verderop in de Grotestraat met zijn slagterij.” Die rijke familiehistorie is in en om de winkel zichtbaar: het pand valt in de avonduren op dankzij de sfeervolle wet blue-verlichting die het verhaal verbeeldt.

Spaar- en winactie

Om het 10-jarig jubileum te vieren, start Slagerij-Traiteur Van Roessel op 2 januari met een spaar- en winactie. De hele maand januari ontvangen klanten spaarzegels bij hun aankopen. Volle spaarkaarten zijn te verzilveren voor een fraaie houten snij- en serveerplank en zijn tevens winkaarten: van 1 februari tot en met jubileumdag 10 maart verloot Van Roessel elke dag een culinaire prijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen