Danslessen vanuit Ready Set Go gaan over naar Dansstudio Jump!

Vanuit sportschool Ready Set Go hebben we de afgelopen 5,5 jaar met veel plezier danslessen verzorgd voor meiden en jongens vanaf 4 jaar t/m 20 jaar. Wat hebben we de kinderen de afgelopen jaren zien groeien letterlijk en figuurlijk.

Dit komt met name door juf Danouk zij is een zeer talentvolle en gedreven juf met een enorme passie voor het dansen, echter moet zij zich nu gaan richten op haar afstuderen en op een vaste baan daarom gaat ze stoppen met lesgeven. Ze is nu met de meiden een enorm geweldig en spectaculair optreden aan het voorbereiden dat we op 10 januari 2020 zullen geven in het vernieuwde Zalencentrum Zidewinde, het optreden start rond 20:00 uur, dus mocht u willen komen kijken dan bent u van harte welkom.

Zo kunnen we gelijk een brug slaan met het vernieuwde Zalencentrum Zidewinde want daar zullen vanaf 7 februari 2020 de danslessen verder gaan via Dansstudio Jump. Hieronder stelt eigenaresse Sandra zich voor:

Mijn naam is Sandra Strijbos, vanaf 1997 ben ik eigenaresse en oprichtster van Dansstudio Jump. Als kind danste ik altijd al alsof mijn leven ervan af hing. Daarom was het een logisch gevolg dat ik in Tilburg op de Fontys Dansacademie terecht kwam en met goed gevolg mijn docenten opleiding heb gevolgd en afgerond tot 1e graads dansdocent. Tijdens deze opleiding was het idee ontstaan om een eigen Dansstudio te gaan beginnen in Breda en omstreken. Dit is Dansstudio Jump geworden. Als eigenaresse werk ik al bijna 20 jaar met hart en ziel om deze Dansstudio steeds meer op de kaart te zetten en uit te breiden op het gebied van alle dansvormen en stijlen die we jullie kunnen aanbieden op het gebied van dans. Daarom heb ik de keuze gemaakt om alleen met geschoolde docenten in mijn docenten team te werken! Dat zorgt ervoor dat er alleen maar kwaliteitslessen worden gegeven!

Ik vind het belangrijk dat iedereen veel dansplezier beleeft in onze danslessen, daarnaast is het geweldig om te zien hoeveel danstalenten zich ontwikkelen in de reguliere lessen en in onze Demo Teams. Ik hoop dat ons enthousiasme jou kan overtuigen om een gratis proefles bij Dansstudio Jump te komen volgen! De lessen zullen door juf Josje van Dongen gegeven gaan worden op deze locatie ook zij stelt zich even voor: Mijn naam is Josje van Dongen. Dansen is hetgeen wat ik het liefste doe. Al van kleins af aan volg ik lessen bij dansstudio Jump. Van klassiek/jazz tot hiphop, ik heb alle lessen gevolgd. De afgelopen jaren heb ik al veel dansworkshops op basisscholen gegeven en kinderfeestjes gedaan. Nu ga ik lessen geven binnen Jump en ik heb er super veel zin in. Mijn passie voor dans overbrengen op de leerlingen is mijn doel. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen in mijn lessen, hard werken en veel leren staan centraal maar het allerbelangrijkste is dat de leerlingen genieten! Ik hoop je snel te zien!

Dansstudio Jump heeft een leuke actie voor jullie. Er zijn open lessen op 17 en 24 januari, je kunt dan een vriendje of vriendinnetje meenemen voor 1 gratis proefles! (dus of 17 of 24 januari) word jouw vriendje of vriendinnetje lid * voor 31 januari 2020 dan:

  • Krijg jij het volgende kwartaal 1 maand gratis dansles t.w.v € 21,- als jij officieel lid bent
  • Jouw vriendje of vriendinnetje betaald dan geen inschrijfgeld t.w.v. € 15,-
  • Je mag kinderen uitnodigen die jonger of ouder zijn de aanbieding geldt dan ook voor jou
  • Het nieuwe lid vermeldt jouw voor en achternaam op het inschrijfformulier en dat ze via jou lid zijn geworden
  • * lid worden= ingeschreven via de website van Dansstudio Jump met bevestiging van inschrijving.
  • De lessen op 17, 24 en 31 januari 2020 zullen nog plaatsvinden in sportschool Ready Set Go, Berkhaag 36 te Sprang – Capelle

Voor meer informatie en de voorwaarden ga naar onderstaande website: www.dansstudiojump.nl

Namens het team van Ready Set Go willen wij jullie bedanken voor alle lessen die jullie hier gevolgd hebben en wensen wij jullie heel veel dansplezier bij Dansstudio Jump

Fijne Feestdagen!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden