Modern afgewerkte twee-onder-een-kapwoning te koop in Sprang-Capelle

Modern afgewerkte twee-onder-een-kapwoning gelegen in een rustige straat met oprit, garage, vier slaapkamers en een 18 meter diepe achtertuin. Vraagprijs € 365.000,- k.k.

Thuis: waar je binnen naar de sterren kijkt

Je nieuwe huis. Je hebt vast al in je hoofd zitten hoe het eruit moet zien en waar het staat. Je hebt een hele rits aan wensen en eisen om te zorgen dat je niet alleen een huis koopt, maar vooral een echt thuis. Je zoekt de ruimte om je ding te kunnen doen, de privacy om je vrij te voelen en je wilt natuurlijk ook de plek vinden waar je een lekker en zorgeloos leven hebt. Het kan nu allemaal. Dijkstraat 3 in Sprang-Capelle staat te koop. De twee-onder-een-kapwoning zorgt dat jij voortaan iedere dag geweldig thuiskomt én dat je niet meer naar buiten hoeft om naar de sterren te kijken.

Rob en Janneke zijn de eerste eigenaars van de woning uit 2009. “We hebben onze ziel en zaligheid in ons huis gelegd. Eerder dachten we al eens na over verhuizen, maar toen hebben we een stuk aangebouwd. Nu is ons huis echt helemaal naar onze smaak. Helemaal af en echt fijn om in te wonen. En toch gaan we voor een volgende stap. Voor een nieuw avontuur met van alles nog een beetje meer.” Dat wil jij ongetwijfeld ook. Je hebt maar een halve blik nodig om te zien hoe dit de kans is waarop je misschien al een tijd zat te azen. Alles wat je hoeft te doen, is die kans pakken. Voordat iemand anders het doet.

https://www.facebook.com/allroundmakelaardij/videos/755745684852716/

Ruimte voor alles

In je nieuwe thuis heb je de ruimte om nergens op te hoeven beknibbelen. Dat zit hier wel goed. De woonkamer en de keuken zijn beide niets minder dan royaal. Wellicht valt je mond een beetje open wanneer je voor het eerst binnenkomt. Dat is het effect van de aanbouw van vier meter over de volle breedte. “Onze woonkamer is echt perfect. We hebben er nu alle ruimte om lekker te zitten. Bij de haard in de winter en met de schuifpui open in de zomer. In de lente voel je de warmte van de eerste zonnestralen al door de lichtstraat en ’s avonds is dat de plek waar je vanaf de bank de sterren ziet op een heldere avond.” Je moet dus echt je best doen om het niet gezellig te hebben. Op de bovenverdiepingen heb je met de drie slaapkamers en een ruime zolderkamer juist een fijne eigen plek voor iedereen. Ruimte genoeg dus om je nooit druk te hoeven maken.

Direct op je gemak

Waar je je ook al niet over hoeft op te winden, is de hoeveelheid werk die je moet verrichten om te kunnen verhuizen. Alles is namelijk keurig netjes afgewerkt en de staat van onderhoud is om door een ringetje te halen. Waar je je ook geen zorgen over hoeft te maken, is de gezelligheid. Zet gewoon je spullen binnen en begin te wonen. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens op de bank zitten. Kijk dan eens om je heen en je voelt je ongetwijfeld direct op je gemak. Dan kan het vast ook niet anders dan dat je weet dat je hier de hoofdprijs te pakken hebt.

Ongestoord je gang gaan

“De tuin is natuurlijk heel erg rustig. We hebben er bovendien de hele dag wel ergens een plek in de zon. Je hoort hier helemaal niks. Achterburen hebben we ook niet, dus we kunnen doen en laten wat we willen.” Dat dus. Ongestoord je gang gaan is precies wat je graag wilt op de plek die je vol overtuiging je thuis noemt. Heerlijk. Om het allemaal helemaal af te maken, zit je ook nog dichtbij de winkels en alle andere dingen die je bij de hand wilt hebben.

Nooit meer weg

Dijkstraat 3 in Sprang-Capelle staat nu te koop. Voor 365.000 euro is het van jou. Voor dat bedrag koop je niet zomaar een twee-onder-een-kapwoning, maar een zorgeloos leven en de vrijheid om te kunnen doen wat je wilt. Je koopt een echt thuis in plaats van zomaar een huis. Ga snel eens kijken. Neem de tijd voor de bezichtiging en je kunt niet anders dan concluderen dat je hier alles hebt wat je wenste en wellicht een beetje meer. Neem voor de zekerheid je tandenborstel mee, want niemand kijkt vreemd op als je helemaal niet meer weg wilt. Veel plezier!

Algemeen

• Gelegen in een rustige straat;
• Voorzien van een alarmsysteem;
• Mooi aangelegde achtertuin van circa 18×9,6m op het oosten met altijd zon;
• Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbelglas;
• CV-ketel van Intergas is uit 2009;
• Schilderwerk aan de buitenzijde is in 2017 en 2018 uitgevoerd;
• Beschikt over een uitbouw van 4 meter;
• Op 200 meter afstand gelegen van Landgoed Driessen

Voor meer info bel 0416 666696 of mail naar [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden