Dansworkshop voor patiënten ETZ

Jong of oud: iedereen kan deelnemen aan de dansworkshop
Jong of oud: iedereen kan deelnemen aan de dansworkshop
Foto: ETZ Fotografie & Film

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) en de stichting Switch2Move houden donderdagmiddag 19 december een dansworkshop voor patiënten van het ziekenhuis.

De dansworkshop is ontwikkeld door de Britse balletmeester Andrew Greenwood vanuit de filosofie dat dans werkt als een medicijn. In de workshop maakt hij gebruik van diverse muziek- en bewegingsoefeningen. Een ziekte of beperking speelt geen rol om deel te nemen aan de workshop. Iedereen kan en mag meedoen, op zijn of haar eigen tempo.

Organisator Janny van de Laar: “We doen graag iets extra’s voor onze patiënten die het tijdens de feestdagen niet gemakkelijk hebben. Dans werkt helend én het biedt afleiding van het ziek zijn. De dansworkshop is voor iedereen geschikt. We hopen dan ook op een hoge opkomst.”

Locatie en tijd

De dansworkshop vindt donderdag 19 december plaats van 15.00 tot 17.00 uur in de aula (route 73) op locatie ETZ Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60, Tilburg).

Aanmelden

De workshop is gratis toegankelijk voor alle patiënten van het ETZ. Aanmelden kan via [email protected], onder vermelding van naam en e-mailadres.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen