Sinterklaas in Baardwijk

Foto: Stichting Aktief Baardwijk

Zondag 24 november 2019 komt Sinterklaas samen met zijn Pieten naar Baardwijk. Hij hoopt er natuurlijk veel kinderen te zien! Kom jij ook kijken langs de route?

De route

Om ongeveer 12.00 uur vertrekt de Sint vanuit de Hoefsteeg en vervolgt hij zijn route via de Loeffstraat, van Lovenlaan, Heermanslaan, Burgemeester Teijssenlaan, Ds. Louwe Kooymanslaan en Hoogeinde. Aansluitend zijn Sint en zijn pieten te vinden in ‘De Ouwe Toren’.

Sinterklaasfeest in de ‘De Ouwe Toren’

Kom je na de intocht ook naar de ‘De Ouwe Toren’? Je kunt daar aan leuke activiteiten meedoen. Ook kun je op de foto met Sint en de Hoofdpiet. 

Collecte tijdens de intocht

We kunnen de intocht niet organiseren zonder financiële steun van de inwoners van Baardwijk. Daarom houden we een collecte tijdens de intocht. 

Leuke prijsjes te winnen met de kleurplaat

Op de huis aan huis bezorgde folder, staat een kleurplaat.  Maak er maar iets heel moois van voor Sinterklaas! Je kunt de kleurplaat bij één van de Pieten inleveren tijdens de intocht óf vóór 24 november in de brievenbus doen bij ‘De Ouwe Toren’. Vergeet niet om je naam, adres en leeftijd erop te zetten. We maken de winnaars bekend in ‘De Ouwe Toren’ op 24 november. De winnaars die er niet zijn, krijgen het cadeautje later thuisbezorgd.

Deel je foto’s op onze Facebook pagina

Sint heeft zijn eigen facebookpagina: @sintbaardwijk. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws en onze wekelijkse winactie. Borksepiet verschijnt iedere week met een vlog, want zij is al op onderzoek uit om voorbereidingen te treffen voor 24 november! Help haar met de voorbereidingen en maak kans op toegangskaartjes voor leuke activiteiten in de regio! Like, deel en win!

Op onze Facebook pagina komen ook foto’s van de intocht te staan. Taggen mag natuurlijk!

Heb jij zelf een leuke foto van de intocht of van de Sinterklaas activiteiten in ‘De Ouwe Toren’? Zet deze dan ook op de facebookpagina. We hebben een extra prijs voor degene die de leukste of mooiste foto maakt.

Zien we je op 24 november?

Graag tot dan!

Stichting Aktief Baardwijk

Sint Nicolaascomité

Baardwijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen