Berichten uit Waspik (week 45)

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 45 – 2019

Alles Kids 11 11 bal

WASPIK – Op vrijdag 8 november vindt er een 11 11 bal plaats van Alles Kids in Den Bolder in Waspik. De zaal is helemaal in carnavalssfeer aangekleed. DJ Pim draait de leukste feesthits; de dresscode voor de avond is natuurlijk carnaval. De avond duurt van 18.30 uur tot 20.30 uur. De discoavond is bedoeld voor kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 8. De toegang bedraagt 3 euro.

Pubquiz

WASPIK – Buurthuis ’t Schooltje in Waspik organiseert op vrijdag 8 november voor de zevende keer een Pubquiz. Vanaf 20.00 uur zullen teams in acht ronden van tien vragen tegen elkaar strijden door het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld muziek en Waspik. Inschrijven voor de Pubquiz is vanaf heden mogelijk. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf personen vanaf 18 jaar; een teamkaart kost 10 euro, te bestellen via [email protected].

Gitaarclinic

WAALWIJK – Music’scool Waalwijk houdt op zondag 10 november een gitaarclinic met Ruud van Halder. Van Halder is ex-leerling van Music’scool en volgde het Conservatorium in Rotterdam. De zaal gaat open om 13.30 uur en de workshop begint om 14.00 uur. Deelname kost 5 euro. De gitaarclinic wordt gehouden in De Mads in de Grotestraat in Waalwijk.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 10 november een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van Kapel uit Waspik.

Galerie Den Bolder

WASPIK – Bij Galerie Den Bolder in Waspik is tot 20 november een expositie met werken van leden van Senioren Vereniging Waspik en van Lydia Jansen. De diverse werken van de leden van de Senioren Vereniging zijn gemaakt met olie, acryl, kleurpotloden en krijt op doek. Lydia Jansen laat een keur aan beeldhouwwerken zien in materialen als brons, beton, marmer en albast. De expositie is gratis toegankelijk tijdens openingsuren van Den Bolder.

Voeding en bewegen

WASPIK – Op donderdag 28 november wordt in Den Bolder in Waspik een themabijeenkomst Voeding en Bewegen gehouden. Diëtiste Manon van Alphen en leefstijlcoach Hans Janssens geven tips op gezond te leven. De avond duurt van 18.45 uur tot 20.45 uur; inloop is vanaf 18.30 uur. De toegang is gratis maar aanmelden vooraf is gewenst via tel. 0416-311346 of via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen