Van Mossel neemt Turnhoutse Mercedes-Benz vestiging Car Assistance Company (CAC) over

Foto: Google Streetview

Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, is de nieuwe eigenaar van de Turnhoutse Mercedes-Benz vestiging Car Assistance Company (CAC). De transactie is voorgelegd aan de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) en is gepland om voor eind november dit jaar te worden afgerond.

Van Mossel heeft een overeenkomst bereikt met de familie Sollie en wil met deze overname haar groei ambities verderzetten op de Belgische markt. Michel Sollie en Bieke Crols zullen de dagelijkse leiding blijven behouden bij CAC. Minder dan een jaar geleden werden zowel de Antwerps/Vlaams-Brabantse dealergroep GMAN als de Limburgse Groep Bruyninx reeds overgenomen door Van Mossel.

Strategische aanvulling in België

CAC was een bestaande Mercedes-Benz concessie welke sinds 1 januari 1976 in handen is gekomen van de heer en mevrouw Sollie. Met de overname neemt de Van Mossel Automotive Groep al het personeel over dat werkzaam is.

“We waren al in België actief met onze leasingactiviteiten en de dealergroepen Van Mossel GMAN en Van Mossel Bruyninx”, zegt Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van een premium merk is een belangrijke strategische aanvulling. Waar we in Nederland alleen personenwagens van Mercedes-Benz aanbieden, zullen we in België direct actief zijn met zowel personenwagens als bestelwagens.
Michel Sollie vult aan: “We hebben veel vertrouwen in Van Mossel als overnamepartij. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers geloven wij een stabiele toekomst te kunnen bieden bij Van Mossel Automotive Groep. En uiteraard geldt voor de klanten dat ze onveranderd de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze dat gewend waren.”

Bron: Van Mossel Automotive

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden