Stemmen Waalwijk Ontmoet

Foto: Gemeente Waalwijk

Vanaf vandaag is het mogelijk om een stem uit te brengen op voorgedragen vrijwilligers, sporters of cultuurvertegenwoordigers. In totaal zijn 39 voordrachten ontvangen. Een overzicht met deze helden van Waalwijk is te vinden op www.waalwijk.nl/waalwijkontmoet.

Stemmen kan tot 8 november via de Facebookpagina van de gemeente Waalwijk. De winnaar(s) worden bekend gemaakt tijdens de feestavond ‘Waalwijk Ontmoet’ op zaterdag 16 november.

Het publiek bepaalt de winnaars van Waalwijk Ontmoet. Iedereen kan nu zijn of haar stem uitbrengen per categorie. Winnaars ontvangen naast een oorkonde een geldbedrag van € 150,- voor de individuele categorieën of € 350,- voor de groepscategorieën.

Waalwijk.nieuws.nl

Bij de genomineerden komt u ook het fotografenteam van Waalwijk.nieuws.nl tegen. Al ruim 5 jaar maken de fotografen van Waalwijk.nieuws.nl foto’s van allerlei evenementen en activiteiten in Waalwijk. Gemiddeld 8.000 – 10.000 foto’s per jaar. Hierdoor dragen ze op een enorme positieve manier bij aan het promoten van verenigingen, organisaties en stichtingen uit onze gemeente. Dit doen ze allen geheel vrijwillig omdat ze fotograferen leuk vinden en graag op een positieve manier hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij.

Waalwijk Ontmoet

Waalwijk Ontmoet is zoals de naam al aangeeft een feest van samenzijn en elkaar ontmoeten. De gemeente Waalwijk reikt tijdens deze feestavond de prijzen uit aan vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers voor hun bijzondere prestaties van het afgelopen jaar. De feestavond is ook dit jaar weer in het Mandemakers Stadion van 19.30 tot 01.00 uur. Een gezellige avond waar diverse artiesten komen optreden. Uiteraard staat voor iedereen een hapje en een drankje klaar.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden