Berichten uit Waspik (week 42)

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 42 – 2019

Obstacle Run

WASPIK – Onder het motto ‘Chill-out’ voor Waspikse tieners organiseert jongerencentrum Tavenu in de wintermaanden iedere maand op vrijdagavond verschillende activiteiten in Den Bolder in Waspik. Doelgroep is jeugd van 12 tot en met 15 jaar. Op vrijdag 18 oktober is er een ‘Teenage Obstacle Run Indoor’. Onstcale runs zijn erg populair onder volwassenen maar ook onder jeugd. Makkelijk zittende kleren zijn volgens de organisatie dan ook gewenst. De ‘Teenage Obstacle Run Indoor’ wordt gehouden in Den Bolder en duurt van 18.30 uur tot 22.00 uur. De activiteit is gratis toegankelijk.

Vriend van carnaval

WASPIK – Stichting Jeugdcarnaval Waspik start met een nieuwe actie. Voor 11 euro kunnen mensen Vriend van Maoneblusserslaand worden. Ze ontvangen hiervoor een embleem dat op de Maoneblussers-sjaal genaaid kan worden. Met de bijdrage steunen mensen de activiteiten die de stichting tijdens carnaval organiseert voor jong en oud. Op zaterdag 19 oktober staat het stichtingsbestuur tussen 13.00 uur en 16.00 uur met de prinsenwagen op het Dorpsplein in Waspik om Vrienden te verwelkomen en meer informatie te geven.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 20 oktober een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van Kapel uit Waspik.

U2 tribute

WASPIK – BolderLive houdt op zaterdag 26 oktober om 20.30 uur een Tribute avond met U2ONE, een van de beste U2-tributes, in Den Bolder in Waspik. Kaarten zijn te koop via www.denbolder.nl of bij Den Bolder (voorverkoop 12 euro en deurverkoop 14 euro). Meer informatie is te vinden op www.denbolder.nl en op www.facebook.com/bolderlive.

Songfestival inschrijven

WASPIK – Stichting Jeugdcarnaval Waspik hield onlangs een informatieavond over de nieuwe opzet van het Songfestival dat gehouden wordt op zaterdag 8 februari 2020 in Den Bolder. Inschrijven voor dit 28e Songfestival is mogelijk tot 1 november door een mail te sturen naar [email protected].

Natuurwerkdag

WASPIK – De werkgroep Natuur & Milieu van Platform Waspik organiseert op zaterdag 2 november een natuurwerkdag in Waspik. Langs het Spoorpad zullen 65 wilgen geknot worden. Iedereen is welkom om mee te helpen. Start van de dag is om 09.00 uur bij hoveniersbedrijf Mols in de Benedenkerkstraat. Deelnemers dienen zelf te zorgen voor een snoeizaag of –tang, handschoenen en regenkleding. Ook kleine trapjes zijn welkom. Voor koffie met worstenbrood wordt gezorgd. Aanmelden vooraf bij Huub Zijlmans via tel. 0416-313232 of [email protected].

Pubquiz

WASPIK – Buurthuis ’t Schooltje in Waspik organiseert op vrijdag 8 november voor de zevende keer een Pubquiz. Vanaf 20.00 uur zullen teams in acht ronden van tien vragen tegen elkaar strijden door het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld muziek en Waspik. Inschrijven voor de Pubquiz is vanaf heden mogelijk. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf personen vanaf 18 jaar; een teamkaart kost 10 euro, te bestellen via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden