Ladies’ Circle De Leest blikt terug op succesvol jubileumjaar!

De actie van Ladies’ Circle De Leest voor Stichting Neurofibromatose leverde € 1.686,20 op
Foto: Ladies’ Circle De Leest

Op vrijdag 4 oktober 2019 bestond Ladies’ Circle De Leest 11 jaar. De serviceclub – waarvan momenteel 13 vrouwen uit de Langstraat lid zijn – sluit daarmee een succesvol jubileumjaar af. Zo werd er het afgelopen jaar o.a. bijna € 2.300,- geschonken aan goede doelen en werden de circa 150 kinderen van de voedselbanken in De Langstaat verrast middels twee prachtige acties.

6 oktober 2018 vierden de ladies van Ladies’ Circle De Leest hun lustrum waarbij zij terugblikte op 10 succesvolle eerste jaren. En dat succes werd het in het jubileumjaar vanzelfsprekend doorgetrokken. Middels diverse acties werd geld opgehaald en geschonken aan landelijke en lokale goede doelen. In maart van dit jaar haalden de Ladies bijvoorbeeld € 1.686- op met het event Movies4Good. Op een gezellige avond in het Klavier in Kaatsheuvel werden bezoekers verwend met een heerlijk walking dinner en de prachtige film ‘Bankier van het Verzet’. De opbrengst van de avond was bestemd voor Stichting Neurofibromatose (NF), de ‘grootste kleine ziekte’. Naast dit landelijke goede doel werden, vanwege het 10 jarige jubileum, maar liefst 10 lokale goede doelen verrast met € 61,-. Voor dit symbolische bedrag werd gekozen vanwege het circle-nummer van de Ladies. De gelukkigen waren Speelgoedbank Waalwijk, Stichting Open Door, Zorgatelier De Polder, Villa Pardoes, Inloophuis Toon, Sichting Zoezo, Stichting Kunstkip, Stichting Robbedoes, het Ponsfonds en Hospice Francinus de Wind.

Kinderen van de Voedselbanken

Middels twee mooie acties stonden ook de kinderen van de voedselbanken in de Langstraat centraal in het jubileumjaar. Voor de 4e keer werd de kerst-wensboomactie georganiseerd, om de kinderen te verrassen met een persoonlijk kerstcadeautje. In tegenstelling tot deze bekende actie lanceerden de Ladies in de zomer van dit jaar ook een nieuwe actie. Met de actie-Palmboom werden 149 kinderen van de voedselbanken voorzien van een mooi zomerpakket, vol leuk vakantiespeelgoed en waardebonnen voor leuke uitjes in de omgeving!

Vol energie een nieuw jaar in!

Voorzitter Marga Huis in ‘t Veld: “Ik ben trots op alles wat we het afgelopen jaar bereikten en kan vertellen dat er weer tal van nieuwe acties worden voorbereid. Zo lanceerden we afgelopen week de Chocoladeletter-Actie. Middels het verkopen van heerlijke letters halen we geld op voor Cystic Fibrosis, ook wel taaijslijmziekte genoemd. Dus wil jij je personeel, vrienden of familie verwennen tijdens de Sinterklaasperiode? Bestel je letters dan voor €5,- per stuk via [email protected] en draag je steentje bij. Meer informatie vind je via facebook.com/lcdeleest.”

De ladies zijn te volgen op facebook.com/lcdeleest en instagram.com/LadiesCircleDeLeest

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden