Verbouwing Albert Heijn De Els Waalwijk

In vernieuwde Albert Heijn De Els draait alles om vers, lekker en gezond eten.
Foto: Albert Heijn/Dirk Brand

WAALWIJK – Albert Heijn bij het winkelcentrum De Els in Waalwijk sluit zaterdag 19 oktober om 16:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept.

De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 30 oktober om 12:00 uur. Dan kunnen klanten kennismaken met een hypermoderne supermarkt die een zeer groot versaanbod heeft. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s.

Supermarktmanager Yvonne Schute en haar medewerkers nodigen iedereen uit om de heropening mee te maken. “Het is de hele dag extra gezellig. Om 16:00 uur bijvoorbeeld kunnen kinderen het ‘Go Waalwijk-dansje’ leren. Dat wordt uitgevoerd onder leiding van een dansdocent van het kunstencentrum Waalwijk.”

Nieuwste concept

De metamorfose van Albert Heijn in Waalwijk maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept. “Onze supermarkt is de eerste in de omgeving die het nieuwste concept krijgt. Het wordt een prachtige winkel waar nog meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten”, aldus de supermarktmanager.


  • Wil jij afvallen en fitter worden? Doe dan mee met Fit Challenge De Langstraat! KLIK HIER voor meer informatie en om je in te schrijven!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.