De Oostappen Groep verkoopt vakantiepark Droomgaard aan EuroParcs

Foto: Google Streetview

EuroParcs is per 1 oktober de nieuwe eigenaar van Vakantiepark Droomgaard geworden. Zij gaan aan de slag met de ontwikkelingen op het park. Dat meldt de website siris.nl en het Brabants Dagblad. Het doel is om het vakantiepark in een korte tijd naar een hoger niveau te tillen met de verkoop van kwalitatieve vakantiewoningen.

De nieuwe eigenaar EuroParcs wil snel aan de slag op Droomgaard. Het vakantiepark wordt helemaal vernieuwd en omgebouwd tot een luxe resort. De arbeidsmigranten zullen moeten verhuizen.

Vakantiepark Droomgaard heeft nu ongeveer 950 plaatsen. Alle gasten zijn op de hoogte gesteld. De gasten die nog een boeking hadden gemaakt voor oktober kunnen gewoon hun vakantie vieren op basis van dezelfde voorwaarden op een Oostappen Vakantiepark naar keuze of kosteloos annuleren.

Een deel van het park wordt de komende winter al aangepakt. Vanaf 1 juli 2020 kunnen mogelijk al de eerste zestig accommodaties verhuurd worden.

De toekomstige gasten op Droomgaard zijn allemaal eigenaar van hun recreatiewoning, eventueel inclusief de grond. Naar verwachting worden er 450 tot 500 vakantiehuizen gerealiseerd. De circa 25 recreanten die nu met een eigen stacaravan een jaarplaats hebben, krijgen een andere plek toegewezen.

Het park krijgt een nieuwe naam. Welke naam is nog niet bekend.

Dwangsommen

Oostappen Groep kreeg meerdere boetes vanwege de huisvesting van arbeidsmigranten. Totaal 482.400 euro. Hiervan is ondertussen 250.000 euro betaald aan de gemeente Loon op Zand (zie YouTube fimpje burgemeester Hanne van Aart).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden