Te koop: A.B. van Lieshoutlaan 65 Waalwijk

Perfect afgewerkte en zeer ruime eindwoning met vier slaapkamers gelegen op een mooie locatie in “Besoyen”. Vraagprijs € 265.000,- k.k.

  • OPEN HUIS: Dinsdag 1 oktober van 16:30 tot 17:30 uur ben je van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging.

Direct thuis in een gespreid bedje

Je nieuwe thuis. Dat is meer dan zomaar een stapel stenen met een huisnummer. Wat het wel precies is? Dat is soms lastig te zien. Soms, maar niet in het geval van A.B. van Lieshoutlaan 65 in Waalwijk. De hoekwoning is helemaal klaar voor je. Klaar om je spullen er op hun plek te zetten en direct het gevoel te hebben dat je nooit meer weg hoeft. Je instant-thuis. Omdat een nieuw huis vooral spannend en leuk moet zijn, in plaats van hard werken en veel gedoe. Het mooiste: de woning staat nu te koop.

John en Maaike kochten het huis zes jaar geleden. Ze hebben het nog steeds prima naar hun zin, maar willen graag nog wat meer ruimte hebben. “De buurt is geweldig en ons huis is ook heel erg fijn. Als we hier nog wat meer tuin, een oprit en een garage zouden kunnen maken, dan hadden we niet eens gedacht aan verhuizen.” Een volgende stap dus. Precies zoals jij die nu ook wilt maken. Je kunt niet veel moeite hebben om te zien dat dit het nieuwe thuis is waarop je hoopt. Zeker als je op zoek bent naar een gespreid bedje.

Licht en verkoeling

Dat gespreide bedje geeft je alle ruimte die je nodig hebt. Wanneer je voor het eerst binnenkomt, dan verbaas je je ongetwijfeld over de hoeveelheid licht in de woonkamer. De aanbouw is grotendeels van glas en dat levert je een fantastische ruimte op. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens op de bank zitten. Prinsheerlijk is het enig juiste woord om te beschrijven hoe je dan zit. “We hebben, ondanks de warmte van de zon, besloten om geen screens over de overkapping te plaatsen. We willen maximaal profiteren van het licht. In plaats van screens hebben we daarom een airco opgehangen, om de kamer toch lekker koel te houden.” Zo heb je dus het beste van twee werelden. Precies zoals dat past bij het thuis zoals jij het voor ogen hebt.

Ruimte voor alles en iedereen

Je wilt natuurlijk ook voor alles en iedereen een eigen plek hebben. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn. De drie slaapkamers en de zolder met een vaste trap geven je wat je zoekt. De lekker ruime zolder is een soort verborgen schat in het huis. “We hebben hier een werkplek, een fijne vierde slaapkamer én nog een zoldertje voor de spullen die we uit het zicht willen bewaren.” Zo heb je in de lichte woonkamer de plek om fijn samen te zijn, maar kun je je ook even terugtrekken als je daar behoefte aan hebt.

De definitie van instapklaar

Misschien heb je niet veel zin om te klussen. Dat hoeft ook niet. De woning is keurig onderhouden. Misschien wil je schilderen, om het helemaal nieuwe en eigen te maken. Veel gekker hoef je het niet te maken. Een gespreid bedje dus. Zet je meubels en andere spullen binnen en je voelt je direct thuis. Dan zit jij lekker in de glazen aanbouw en weet je dat je het helemaal voor elkaar hebt. Dan woon je in het huis waar je graag bent en waar je vol trots je bezoek ontvangt.

De juiste plek

Je nieuwe thuis staat op de juiste locatie. “Het is hier lekker rustig. Besoyen is een fijne buurt in Waalwijk. Onze kinderen kunnen hier lekker spelen en we wonen toch op een prima afstand van alles dat Waalwijk heeft te bieden.” De plek dus waar je je nergens zorgen over hoeft te maken. In je tuin op het oosten heb je lekker veel zon. De bomen in de tuin van de achterburen zorgen dat mensen niet teveel in je tuin kunnen kijken. Zo heb je ook de privacy die hoort bij een fijn thuis.

Nooit meer weg

265.000 Euro. De vraagprijs voor A.B. van Lieshoutlaan 65 in Waalwijk. Voor gezelligheid, jouw eigen plek in de zon, alle ruimte die je je kunt wensen, de juiste locatie en een eenvoudige verhuizing. Je kunt het heel veel minder treffen. Ga gewoon eens kijken. Die ene bezichtiging overtuigt je ongetwijfeld direct. Neem voor de zekerheid vast wat dozen met spulletjes mee, want de kans dat je nooit meer weg wil is meer dan aanwezig. Veel plezier!

Algemeen

– Zeer royale woonkamer uitgebouwd met een fraaie serre;
– Voorzien van airconditioning in de woonkamer;
– De woning beschikt over vier slaapkamers een voorzolder en een aparte wasruimte;
– Geheel voorzien van dubbele beglazing;
– Gelegen op een fraaie en populaire locatie;
– De woning is keurig onderhouden en het schilderwerk aan de buitenzijde is voor het laatst in 2017 uitgevoerd;
– aanvaarding in onderling overleg

KLIK HIER voor meer info en foto’s.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden