Beginnerscursus analoge fotografie

Foto: KCW

WAALWIJK – Binnenkort start bij Kunstencentrum Waalwijk weer een beginnerscursus/workshopreeks voor iedereen die graag wil leren werken in de donkere kamer. De ervaren vakfotograaf Piet Pulles leert je hoe je fotorolletjes ontwikkelt en prachtige ambachtelijke fotoafdrukken kunt maken.

Analoge fotografie is superhip! In plaats van knip en klaar met je mobieltje, werk je in onze donkere kamer langzaam en zorgvuldig naar een goed eindresultaat. Ambachtelijk en superleuk!

Deze nieuwe korte cursus bestaat uit vier lessen (totaal 10 uur les) waarin je de basis van de analoge fotografie krijgt aangeleerd. Zelf een analoog fototoestel mee nemen mag, maar is niet noodzakelijk. Cursisten kunnen een Pentax-camera van het Kunstencentrum in bruikleen krijgen.

Inschrijven kan op www.kunstencentrumwaalwijk.nl of bij de balie in het Kunstencentrum gevestigd aan de Irenestraat 3. Kunstencentrum Waalwijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur. Je kunt altijd binnenlopen voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen