Sjaak van Wandelen, directeur OBS Van der Heijden, 40 jaar werkzaam in het onderwijs

Sjaak van Wandelen, directeur OBS Van der Heijden, is per augustus 2019 40 jaar werkzaam in het onderwijs. In zijn loopbaan in het onderwijs heeft hij naast de taken van groepsleerkracht, al ruim 30 jaar ervaring als directeur.

Na een start als groepsleerkracht in Renkum en vervolgens Arcen belandde hij in Nieuwegein. Daar is hij 6 jaar directeur geweest om vervolgens in Dongen de functie van directeur te aanvaarden. Een functie die hij ruim 21 jaar ingevuld heeft. Ook was hij directeur-bestuurder bij stichting Initia in Dongen. Daarna volgde de uitdaging op OBS Van der Heijden te Waalwijk en de OBS De Radonkel te Raamsdonksveer, waar Sjaak eveneens de directeur is. Het team is erg blij met zijn kwaliteiten en kent hem als een benaderbare man die altijd voor iedereen klaar staat en oog heeft voor eenieder, zowel in het team als voor de kinderen en ouders op beide scholen.

Op dinsdag 3 september vierden we op OBS Van der Heijden dit jubileum. Het was een complete verrassing voor meneer Sjaak, die de aandacht voor zijn jubileum wel kon waarderen. Sjaak is een echte fietser en daarom moest hij zijn cadeau bij elkaar fietsen in ‘de ronde van Sjaak’. De kinderen hebben een dansje en een lied ingestudeerd. Na de feestelijke aangelegenheid nam hij zijn cadeau in ontvangst: een kruiwagen vol heerlijke biertjes.

Sjaak, namens het team van OBS Van der Heijden, nogmaals van harte gefeliciteerd met dit jubileum!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen