Damesboutique FAUV geopend!

Vandaag opende de Waalwijkse onderneemster Alexandra van Lennep haar damesboutique FAUV aan de Stationsstraat in Waalwijk (tegenover de ingang van De Els).

Alexandra is voor het trouwe winkelende publiek in Waalwijk een bekend gezicht. Tot begin 2014 was ze jarenlang werkzaam bij modezaak Benetton in winkelcentrum De Els. Naast verkoopadvies hield ze zich er ook bezig met inkoop en presentatie. Na de sluiting van de winkel maakte ze haar droom waar: onder de naam Buyalex ontwerpt en verkoopt ze leren tassen. Dat doet ze nog altijd met veel plezier; de tassen zijn inmiddels op tientallen verkooppunten in binnen- en buitenland verkrijgbaar. En vanaf vandaag uiteraard ook bij FAUV, haar eigen boutique. “Met FAUV realiseer ik een tweede droom”, vertelt Alexandra enthousiast.

In een fijne, ongedwongen sfeer biedt de boutique een collectie met modische en betaalbare merken als Lollys Laundry, Co’Couture, Knit-ted, mbyM en het Spaanse Indi & Cold. Aangevuld met leuke sieraden en de leren tassen van Buyalex, die in een Nederlands atelier met de hand worden gemaakt naar ontwerp van Alexandra. Eyecatchers in de winkel zijn de karakteristieke houten toonbank – die Alexandra na lang zoeken wist te bemachtigen – en een grote mediterrane plant. “Dit sfeertje past bij me. Eenvoud, puurheid, dat is mijn stijl. Bij FAUV kun je ongedwongen binnenlopen. Ik richt me niet op jonge meiden, maar op de stoere 35-plus-vrouw. Hoewel jonger en ouder natuurlijk hartstikke welkom is!”

De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur geopend. Dinsdag, woensdag en donderdag tot 17.30 uur, zaterdag tot 17.00 uur, vrijdag koopavond tot 20.00 uur. Ook op koopzondagen is FAUV geopend.

Adres: Stationsstraat 11, Waalwijk. FAUV is te vinden op Facebook en Instagram onder @fauvboutique.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen