Talenten van de Langstraat

Foto: ContourdeTwern

Maandag 9 september start de inschrijving voor ‘Talenten van de Langstraat’, voor en door vrijwilligers. De bedankdagen vinden dit jaar plaats van woensdagavond 23 tot en met zaterdagmiddag 26 oktober en worden georganiseerd door het Vrijwilligershuis Heusden, Vrijwilligerspunt Waalwijk en Vrijwilligerspunt Loon op Zand.

Na het grote succes van vorig jaar zijn de voorbereidingen voor deze editie in volle gang. Ook dit keer worden de vrijwilligers weer op een bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Diverse (vrijwilligers)organisaties openen hun deuren.

Doe mee aan leuke workshops

Vrijwilligers zetten hun talenten in om zo anderen te inspireren, wat te leren of gewoon een leuke beleving te bezorgen. Iedereen die in de gemeente Heusden, Waalwijk of Loon op Zand actief is als vrijwilliger kan gratis deelnemen aan leuke gevarieerde workshops. Denk bijvoorbeeld aan dans, zang, schilderen, wandelen en nog veel meer.

Het programma staat vanaf maandag 9 september op de website van ContourdeTwern: contourdetwern.nl/heusden en is in te zien bij gemeentehuizen, wijkcentra en bibliotheken. Vrijwilligers kunnen zich vanaf deze datum aanmelden voor verschillende workshops. Noteer de Talenten van de Langstraat alvast met dikke letters in de agenda, want het beloven dagen te worden vol leuke activiteiten. Voor alle activiteiten geldt: vol = vol, dus wees er op tijd bij.

Vrijwilligers bedankt

Zonder de belangeloze inzet van vrijwilligers zou het leven voor veel mensen in de Langstraat een stuk minder prettig zijn. Denk alleen maar aan de vrijwilligers die de sportclubs draaiend houden en de vrijwilligers die zich inzetten voor de kwetsbare inwoners van de Langstraat. Voor hén wordt Talenten van de Langstraat georganiseerd!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden