Talen leren bij VU De Langstraat

Foto: VU de Langstraat

Op maandag 2 september presenteerde VU De Langstraat in het Van Haestrechtcollege de cursussen en workshops van het najaarsprogramma 2019. Het was een drukke en gezellige avond. Veel bezoekers hebben zich reeds vooraf of na kennismaking met de docent ter plekke ingeschreven voor de cursus of workshop van hun keuze.

Belangstellenden konden een proefles bijwonen in één van de moderne talen, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. Hiervan werd veel gebruik gemaakt. Ook waren er wervende demonstraties Tai Chi door docent en cursisten. Nieuw in het talenprogramma zijn de cursussen NT2 Nederlands als tweede taal. Deze cursus wordt op twee niveaus gegeven, is bestemd voor iedereen die de Nederlandse taal wil leren en is ook geschikt voor het inburgeringsprogramma. Kandidaten kunnen zich hiervoor aanmelden. Er zijn voldoende plaatsen beschikbaar. Een groot aantal andere cursussen van de VU is reeds volgeboekt.

Voor de taalcursussen zijn voor de snelle beslissers nog enkele plaatsen beschikbaar, zowel voor starters als gevorderden. Deze cursussen starten eind september. Vindt u het leuk om de taal van uw vakantieland te leren spreken? Of wilt u uw kennis van de schoolbanken opfrissen? Of valt u voor de schoonheid van de Italiaanse of Spaanse taal? Bij de VU leert u in een ontspannen en gezellige sfeer de taal van uw keuze spreken en schrijven. Meer informatie vindt u op de website van de VU, www.vudelangstraat.nl, waar u zich ook meteen kunt inschrijven voor de cursus van uw keuze. De VU is tevens telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 12 uur, telefoon 0416 283104.