Inschrijving Villa Pardoes WinterRun gestart!

Foto: Villa Pardoes

KAATSHEUVEL, 2 september 2019 – Sinds vandaag is via www.villapardoesrun.nl de inschrijving geopend voor alweer de 2e editie van de Villa Pardoes WinterRun. Dit jaar op zaterdag 14 december 2019. Het begint een mooie traditie te worden. Startend vanaf het Anton Pieckplein langs de Efteling en dwars door Villa Pardoes waar gastgezinnen en vrijwilligers de deelnemers zullen aanmoedigen.

Voor alle niveaus

De Villa Pardoes WinterRun streeft ernaar de meest sfeervolle sponsorloop van Brabant te zijn. Toegankelijk voor iedereen, beginneling of getrainde loper. Waarbij deelnemen belangrijker is dan de eindtijd. Een medaille als blijvende herinnering mag echter niet ontbreken. Voor de Villa Pardoes WinterRun (6 – 10 km) kun je je individueel of met een (bedrijven)team inschrijven. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er de KidsRun (600 – 1.000 – 1.500 mtr). Ook het parcours voor deze jongste lopers biedt voldoende gelegenheid voor ouders, opa’s en oma’s om aan te moedigen.

Villa Pardoes WinterWalk

Nieuw is dit jaar de Villa Pardoes WinterWalk. Met afstanden van 7 en 11 km een mooie toevoeging aan de programmering. Wandelen is immers inmiddels de populairste vrijetijdsbesteding in Nederland. Ook dit programmaonderdeel start op zaterdagmiddag vanaf het Anton Pieckplein.

Sponsorloop

Eenmaal ingeschreven kunnen deelnemers aan de WinterRun, WinterWalk én KidsRun middels hun persoonlijke webpagina vrienden, familie en bekenden eenvoudig via e-mail of bijvoorbeeld WhatsApp, enthousiasmeren een bedrag te doneren. Deze pagina biedt de lopers ook de gelegenheid om een blog bij te houden om zo donateurs op de hoogte houden.

Villa Pardoes is onvergetelijk

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantiebeleving. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan aan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen