Muziekids Studio zoekt nieuwe vrijwilligers

Vrijwilligers maken voor de foto samen muziek in de Muziekids Studio.
Vrijwilligers maken voor de foto samen muziek in de Muziekids Studio.
Foto: ETZ Fotografie & Film

Steeds meer (zieke) kinderen weten de weg te vinden naar de Guus Meeuwis Muziekids Studio op locatie Elisabeth van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis). De Studio zoekt daarom nieuwe vrijwilligers die zowel een instrument kunnen bespelen als zingen.

De Muziekids Studio heeft onlangs samen met naamgever Guus Meeuwis op feestelijke wijze het vijfjarig bestaan gevierd. De drie studioleiders en de vele vrijwilligers zorgen er dagelijks in de fraaie muziekruimte voor dat kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn. Door uitbreiding van de activiteiten zijn extra vrijwilligers gewenst.

Van een vrijwilliger wordt verwacht dat die een begeleidingsinstrument (zoals gitaar, piano, accordeon, ukelele) kan bespelen en gelijktijdig kan zingen. Uiteraard moet een vrijwilliger het ook leuk vinden om met (zieke) kinderen om te gaan.

Vrijwilligers worden wekelijks een of meerdere dagdelen ingeroosterd, van 09.30 tot 12.30 uur, of van 12.00 tot 16.00 uur. Voor elke nieuwe vrijwilliger wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd.

Muziekids biedt de vrijwilligers een prettige werksfeer in een leuk team en een mooie studio. Maar vooral blije kinderen en dankbare ouders.

Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met studioleider John Verbunt, via 06-33180381 of [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen