Schooljaar Obs De Hoef-Hugo vliegend van start

Foto: Obs De Hoef-Hugo

Vandaag vond de opening plaats van het schooljaar op Obs De Hoef-Hugo. Vanwege het lerarentekort wilde juf Kristel er zeker van zijn dat toch alle teamleden op tijd door de douane waren bij aanvang van het schooljaar. Ze is daarom iedereen persoonlijk op gaan halen op het vakantieadres.

Ze reisde van Noorwegen, via Griekenland naar België. Zo kon elk teamlid, nog in de kleding van het vakantieland, op maandagmorgen 19 augustus mooi op tijd het vliegtuig in. Ze loodste alle teamleden, directie en ondersteuners over de catwalk naar binnen. De captain, meneer Edwin, heette ook alle passagiers welkom en vroeg of iedereen weer blij was om mee te mogen op reis.

Nadat iedereen de veiligheidsinstructies meekreeg en nooduitgangen werden gewezen; onder- midden- en bovenbouw, konden ouders, kinderen en team nog eens laten zien wat links en rechts was, onder begeleiding van de muziek van de Snollebollekes.

Na de laatste wijze woorden: “Ook al zal er wat turbulentie komen dit schooljaar, we hopen toch op een goede vlucht”, kon het schooljaar beginnen.

We wensen iedereen een goed schooljaar.

Team Obs De Hoef-Hugo

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen