Open Dag SeniorWeb Waalwijk op 28 augustus en 2 september

Foto: Seniorenweb.nl

Niets is zo veranderlijk als de wereld van de computer en het internet. Veel ouderen duizelt het als ze alle veranderingen op zich af zien komen. Ze zijn huiverig om iets op de computer te doen b.v. internet, e-mailen en internetbankieren, online kopen, social media. Om wegwijs te worden op internet probeert Seniorweb te helpen.

Op 28 augustus en 2 september houden we bij Seniorweb een Open Dag in Buurthuis Bloemenoord. U bent van harte welkom tussen 09.30 uur en 12.00 uur.

SeniorWeb Waalwijk is al sinds 1998 actief met 50-plussers op de digitale snelweg. De nadruk ligt op Windows 10, iPad / iPhone, Android Smartphone en Laptop en Tablet. Er is wekelijks een inloopochtend, tijdens de inloopuren gaan vrijwilligers op zoek naar antwoorden op vragen voor computerproblemen die thuis zijn ontstaan. Iedere woensdagochtend biedt Seniorweb de mogelijkheid om problemen voor te leggen aan één van onze deskundige vrijwilligers. De inloop is van 9.30 uur tot 12.00 uur in Buurthuis Bloemenoord. Men kan met alle vragen terecht, PC, tablet, smartphones, hard- en softwareproblemen maar ook vragen over social media: Facebook, Twitter, Instagram, Skype, Whatsapp.

Voor nieuwe cursussen in 2019 die in het najaar starten zoals b.v. Windows 10, Word, Excel, I Pad of I Phone, Android Tablet of Smartphone kan men zich aanmelden. Ruim 15 docenten zetten zich belangeloos in voor de begeleiding. Allen zijn deskundige en enthousiaste vrijwilligers die zelf behoren tot de groep 50 plussers. Zij dragen op een rustige en begrijpelijke manier kennis over tijdens de cursus waarbij steeds rekening wordt gehouden met het leertempo van de cursisten. Per cursusgroepen nemen maximaal zes personen deel zodat er veel persoonlijke aandacht kan worden gegeven. Het volgen van cursussen op eigen laptop is mogelijk.

Aanmelden op inloopdagen of een mail sturen naar: [email protected] of kijk op: www.seniorweb.nl/cursussen/computerles-in-de-buurt/waalwijk/waalwijk

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden