Nieuwe expositie in kunstzone Rabobank De Langstraat

Foto: Rabobank

Rabobank De Langstraat heeft op het kantoor in Waalwijk een kunstzone waar de bank exposities laat zien van lokale talenten. Maandelijks wisselt deze expositie. Kunstenaars uit de omgeving mogen hier hun werk exposeren.

Peter Konijnenburg (directievoorzitter): “De Rabobank beschouwt kunst als barometer van de maatschappij. Als lokale bank geven wij hier invulling aan door talent uit de Langstraat een podium te bieden. In ons nieuwe kantoorpand hebben wij daarom een kunstzone ingericht waar kunstenaars uit de Langstraat hun werk mogen exposeren. Het fijn om te merken dat hier veel animo voor is en het maakt me trots om te zien hoe positief dit ook bij onze gasten wordt ontvangen.”.

De gehele maand augustus zal Norbert van Bladel exposeren bij Rabobank de Langstraat, kantoor Taxandriaweg 8 in Waalwijk. Vanwege het grote succes van vorig jaar, waarin Norbert zijn grote hobby/verzameling van kunstwerken met laarzen en schoenen heeft geëxposeerd, zal hij nogmaals de gehele maand augustus bij Rabobank de Langstraat exposeren.

Ook zijn er historische items van Rabobank De Langstraat te bewonderen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden