OBS Van der Heijden viert traditiegetrouw het Bijna Zomer Vakantie Feest (BZVF)

Op OBS Van der Heijden wordt elk jaar het Bijna Zomer Vakantie Feest gevierd. In de één na laatste schoolweek voor de zomervakantie viert de school met elkaar een feestje. Niet alleen de kinderen vieren feest, ook de ouders!

Dit jaar is het traditionele feestje in een ander jasje gestoken. Het rooster was voor de gelegenheid aangepast naar een continurooster. In de ochtend, vanaf 10 uur, werden er veel verschillende spellen gespeeld in een circuitvorm. Hierbij waren de onder- en bovenbouw gemixt, wat voor een gezellige sfeer zorgde en een groot saamhorigheidsgevoel. Binnen werd geknutseld, muziek gemaakt en spelletjes gespeeld. Buiten werd gesport en met water gespeeld. Alle ouders was gevraagd om thuis hapjes te maken en deze mee te nemen. Hier was massaal gehoor aan gegeven. Ouders waren heel de dag welkom om mee te doen. Met zijn allen hebben we rond de lunchtijd genoten van al het lekkers. Er was een groot buffet gemaakt met genoeg voor iedereen. Alle kinderen en ouders zaten op kleden verspreid over het veldje voor de school. Het zag er erg gezellig uit. Na deze gezellige lunch ging het circuit in de middag weer verder. Het was erg warm weer, maar er was genoeg verkoeling. De kinderen, ouders en leerkrachten hebben genoten en kijken terug op een geslaagde dag. Een mooie dag die het motto van de school eer aan doet: ‘samen thuis op school’

Ondanks dat het traditionele feest in een ander jasje gestoken was, was het niet minder gezellig. De school kijkt terug op een geslaagde dag voor iedereen en hoopt de traditie komend jaar voort te zetten in en rond het nieuwe schoolgebouw.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen