Do Good Food Festival haalt ruim 11.000 euro op

Foto: Ronde Tafel 131 de Langstraat - Waalwijk

WAALWIJK – Op zaterdag 22 juni vond voor de derde keer het Do Good Food Festival plaats in het Hertog Janpark in Waalwijk. Het was fantastisch weer en het festival trok ruim 1.500 bezoekers.

Ruim 80 kinderen hebben zich de gehele dag ingezet op dit festival. Zij maakt verschillende gerechten klaar die werden verkocht aan het publiek, alle opbrengsten hiervan kwamen ten gunste van de goede doelen die de kinderen zelf hadden gekozen. Ronde Tafel 131 ‘De Langhstraet’ heeft op het festival zelf bekend gemaakt dat er ruim 11.000 euro is opgehaald voor diverse goede doelen.

Aan het einde van de dag waren alle kraampjes uitverkocht, precies zoals bedoeld was. Want dit jaar stond in het teken van het tegengaan van voedselverspilling. Er is bijna niets weggegooid en er is heel goed ingekocht. Mede dankzij de zeer flexibele houding van onze leveranciers.

Villa Pardoes was in trek, maar liefst drie teams kozen voor het bijzondere vakantieverblijf in Kaatsheuvel. Dat geldt ook voor Dierenasiel Waalwijk, hiervoor waren eveneens drie teams in de weer. Daarnaast is er geld opgehaald voor Stichting Make-a-Wish, Stichting Tess, Hospice Francinus de Wind en Voedselbank Waalwijk. Het geld werd bij elkaar gebracht door leerlingen van Juliana van Stolbergschool, BS Meerdijk, BS Besoyen en kinderen van Scouting AZG Waalwijk.

De top drie van de verkopende teams zal door de Ronde Tafel nog bekend gemaakt worden. Volg ons voor de laatste updates op Facebook!


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen