Rabobank De Langstraat steunt clubs en verenigingen met Rabo ClubSupport

Foto: Rabobank

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Als coöperatieve bank doen we daarom graag iets terug. Met Rabo ClubSupport investeren we 200.000 euro, een deel van onze winst, in lokale clubs en verenigingen.

De inschrijvingen zijn geopend!

Voor welk mooi doel gaan jullie de winst pakken? Clubs en verenigingen kunnen zich vanaf nu inschrijven tot en met 20 september 2019. Om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel voeren clubs en verenigingen campagne. Iedere stem is daarbij geld waard. Zonnepanelen op het clubhuis, betere breinaalden, organisatie van een Ouder-Kind Toernooi; wat een club ook dringend nodig heeft of graag wil verwezenlijken, met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt. En het mooie is, als lid van Rabobank heb je invloed en stem je mee op deze mooie doelen en initiatieven.

Word nu lid!

Ben je nog geen lid van Rabobank De Langstraat en wil je straks meestemmen over de verdeling van het geld? Vraag dan nu het gratis lidmaatschap aan.

Originaliteitsprijs

Na de herfstvakantie tijdens de uitreiking van de cheques maken alle clubs en verenigingen kans op een extra cheque van 250,- euro voor de meest originele uitreiking. Zorg dus dat je na de herfstvakantie een leuke activiteit gepland hebt zodat we langs kunnen komen.

Alle informatie over Rabo ClubSupport, het lidmaatschap én de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op de website: Rabobank.nl/clubsupport

article
96041
Rabobank De Langstraat steunt clubs en verenigingen met Rabo ClubSupport
Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20190622/rabobank-de-langstraat-steunt-clubs-en-verenigingen-met-rabo-clubsupport/
2019-06-22T21:16:49+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/06/22212004/foto-Rabo-ClubSupport.jpg
Nieuws, Zakelijk