Berichten uit Waspik (week 25)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 25 – 2019

Alles Kids

WASPIK – Alles Kids houdt op vrijdag 21 juni een discoavond voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 in Den Bolder in Waspik. DJ Pim zorgt voor de muzikale omlijsting en heeft de nieuwste muziek. Thema is Foute Party; er is een fotohokje waar kinderen foto’s van zichzelf kunnen maken die ze meteen mee naar huis kunnen nemen. De discoavond duurt van 18.30 uur tot 20.30 uur en de toegang bedraagt 3 euro, inclusief ranja en chips. Meer informatie op www.facebook.com/Alles-Kids.

Happy Days open dag

WASPIK – Na de zomervakantie opent Happy Days aan de Benedenkerkstraat in Waspik haar deuren. Het gaat om kleinschalige dagopvang van maximaal tien gasten per dag in een veilige en beschermde omgeving. Op zaterdag 22 juni houdt Happy Days van 11.00 uur tot 16.00 uur een open dag aan de Benedenkerkstraat 50A. Iedereen is welkom.

Zomerkamp at the Park

WASPIK – Op zondag 23 juni vindt de zomerse zeskamp Zomerkamp at the Park plaats aan de Raadhuisstraat in het centrum van Waspik. De zeskamp wordt georganiseerd voor de Waspikse jeugd van 6 tot en met 14 jaar door de vrijwilligers van het Zomerkamp in samenwerking met d’Ouwe Haven. Deelname aan de zeskamp is voor kinderen gratis. Opgeven voor Zomerkamp at the Park kan via www.zomerkampwaspik.nl of op de ochtend zelf. De zeskamp start om 13.00 uur en rond 16.00 uur zal de prijsuitreiking plaats vinden in het park aan de Raadhuisstraat.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 23 juni een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van der Aa uit Waalwijk.

Mamacafé

WASPIK – Mamacafé Waspik is een initiatief om ouders en jonge kinderen samen te brengen. Het is een maandelijks samenkomen met een wisselend thema of activiteit. Vrijdag 21 juni is er vanaf 10.00 uur een knutselochtend in het thema Zomer. Het Mamacafé is elke derde vrijdag van de maand open van 10.00 tot 11.30 uur in Den Bolder in Waspik. Voor de (grotere) kinderen is er volop speelgoed. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Ook ouders en kinderen van omliggende plaatsen zijn welkom.

Fiets-3-daagse

WASPIK – Den Bolder in Waspik is bezig met de organisatie van de Fiets-3-Daagse. De tiende editie vindt plaats van dinsdag 6 augustus tot en met donderdag 8 augustus. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30, 45 of 60 kilometer. Ze zijn daarbij vrij om elke dag een andere afstand te kiezen. De starttijden zijn dagelijks vanaf 09.00 uur en aankomsttijd is uiterlijk 17.00 uur. Inschrijving kost 8 euro; voorinschrijving kost 6,50 euro tot 1 augustus. Vanwege het jubileum is er onderweg een verrassing. Inschrijven via www.denbolder.nl.

Snoeiafval taxus inzameling

WASPIK – Hoveniersbedrijf Jan Mols in de Benedenkerkstraat in Waspik is weer gestart met de inzameling van het snoeiafval van de taxus. De lichtgroene scheuten van de taxus zullen worden ingezameld en worden gebruikt bij de ontwikkeling van medicijnen tegen kanker. Mensen kunnen het snoeisel in speciale zakken aanleveren die verkrijgbaar zijn bij de hovenier. Meer informatie op www.hoveniersbedrijfmols.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen