Eindelijk klaar om echt fit te worden?

Foto: Oerfit

Voor veel mensen is onderstaand plaatje de realiteit. Een paar kilootjes te zwaar. Futloos. Negatief gestemd. Matig in conditie. Gestrest. Continue trek of honger. Weinig energie. Vermoeidheid. Moeite met ‘in beweging komen’.

Het zijn allemaal signalen dat er iets niet helemaal goed zit in je gezondheid. En nee, dat hoort er niet bij. Echt niet.

Het zijn in veel gevallen stapjes (symptomen) die leiden naar een chronische ziekte. En nu heb je twee keuzes. Of je doet er iets aan… Of niet.

Doe je het niet, dan behoor je in een mum van tijd tot de 48,7% van Nederlanders met overgewicht. Of tot de – schrik niet – 8,8 MILJOEN Nederlanders met een chronische aandoening.

Echt opvallende cijfers! Met al de technologie, kennis en het comfort van deze tijd worden we dus blijkbaar ongezonder.

Wij hebben jaren geschreven aan een unieke methode, die je gaat helpen weer grip te krijgen op je gezondheid. In deze methode komen – voor de kenners – inspanningsfysiologie, immunologie, neuropsychologie, voedingsleer, epigenetica en evolutieleer samen tot een trainingsprogramma van 8 weken, waarin jij gaat ERVAREN wat je echt (oer)fit voelen betekent.

Inmiddels heeft de eerste groep het OERFIT programma met veel enthousiasme doorlopen en de resultaten liegen er niet om. De gemiddelde resultaten van de groep waren:

 • 4.16 Kg gewichtsafname
 • 3,78 Kg minder VET
 • 1,99 Kg meer spiermassa

Bloedmeting:

 • Glucose 5,38 (Nuchter)
 • Ketonen 0,28 (Nuchter na vasten)

Reviews van onze deelnemers zijn te vinden op de website https://oerfit.nu/reviews-oerfit-groep-1/

De OERFIT methode is ontwikkeld om je fysieke en mentale gezondheid een flinke ‘boost’ te geven. De methode bestaat uit de 4 pijlers:

 • IJS
 • VOEDING
 • SPORT
 • MINDSET.

Het trainingsprogramma duurt 8 weken. Elke week heeft een ander thema gebaseerd op de 4 pijlers. Bij aanmelding krijg je een persoonlijke login en wachtwoord voor de website. Hier krijg je elke week video’s te zien met interessante informatie over de werkingsmechanismen van het lichaam. Het onderwerp van de video’s sluit altijd aan op het thema van de training die gaat komen. Op deze manier kun je het maximale uit de training halen.

Interesse in de OERFIT methode?

Kom naar de OERFIT-informatiebijeenkomst. Makers van het programma, Rob Vermeulen en Frank van den Heuvel, leggen niet alleen uit wat het programma inhoudt en wat u kunt verwachten, maar beantwoorden ook al uw vragen. Neem gerust een vriend(in), buurman, collega of familielid mee die ook een gezondheid ‘boost’ verdiend!
Natuurlijk wordt voor een bakje koffie gezorgd 😊

OERFIT informatie bijeenkomst

 • Wanneer: Zaterdag 8 juni om 10.00 uur
 • Locatie: Gezondheidscentrum Olympia park op De Coubertinlaan 10D
 • Meer informatie: www.oerfit.nu of volg ons op facebook of instagram

Aanmelden voor de OERFIT informatie bijeenkomst of voor het programma kan door een mail te sturen naar [email protected]

Alles begint met het maken van de juiste keuze. Pak de verantwoordelijkheid voor je gezondheid, begin eraan, houd vol en je zult merken dat OERFIT jouw leven gaat veranderen!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden