Etos De Els verhuist naar de Stationsstraat in Waalwijk

De nieuwe Etos locatie aan de Stationsstraat Waalwijk
Foto:

Etos De Els gaat verhuizen. Vanaf 8 juli sluit Etos de winkel in de Els waarna op 10 juli hun nieuwe winkel aan de Stationsstraat wordt geopend.

Etos heeft dit zaterdagavond kenbaar gemaakt op hun Facebookpagina. Door de verhuizing komt het winkelgedeelte in De Els aan de zijde waar nu de Etos is gevestigd leeg te staan.

Herpositionering De Els?

Zou het vertrek van de Etos de voorbode zijn van een herpositionering van de Els? Eind vorig jaar kwamen verschillende verenigingen van eigenaren bij elkaar. Unaniem stonden ze achter het besluit om het winkelcentrum te ‘herpositioneren’. Volgens Herman Bleekendaal, voorzitter van Vereniging Onderhoud De Els, zijn er meer trekkers en woningen nodig.¬†Pandeigenaren zien kansen voor woningen aan de kant van de Grotestraat maar ook aan de zijde van de Mr. Van Coothstraat.

Naast extra woningen willen de pandeigenaren extra trekkers naar het winkelcentrum halen. Een supermarkt erbij zou heel welkom zijn volgens Herman Bleekendaal. Het college heeft al eerder aangegeven positief tegen de uitgangspunten aan te kijken omdat deze passen in de centrumvisie van Waalwijk.

Bericht Etos Facebook

Lieve klanten.. na jaren in de Els onze winkel te hebben gehad zijn wij erg verheugd om u mede te delen dat wij binnenkort gaan verhuizen… wij hopen dat wij u de laatste weken in ons huidige filiaal nog een warm welkom en goed advies kunnen geven..we gaan onze klanten nog eens goed in de watten leggen voordat wij de overstap naar de Stationstraat gaan maken.. volg onze pagina voor de laatste nieuwtjes..

Team Etos Waalwijk

article
95414
Etos De Els verhuist naar de Stationsstraat in Waalwijk
Etos De Els gaat verhuizen. Vanaf 8 juli sluit Etos de winkel in de Els
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20190602/etos-de-els-verhuist-naar-de-stationsstraat-in-waalwijk/
2019-06-02T10:36:50+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2017/06/19102327/471_1440.jpg
etos, winkelcentrum de els
Nieuws, Zakelijk