Berichten uit Waspik (week 18)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 18 – 2019

Wandelen in Waspik

WASPIK – Onder de noemer ‘Wandelen in Waspik’ wordt er op woensdag 1 mei vanaf 10.30 uur gewandeld in en rond Waspik. Start- en eindpunt zijn Den Bolder. Er wordt afhankelijk van de deelnemers vooraf afgestemd hoe lang de route wordt. Indien gewenst kunnen deelnemers na afloop aanschuiven bij de Soepgroep in Den Bolder waar ze voor 0,50 euro soep met brood kunnen nuttigen.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 5 mei een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van prop. A.H. van Mourik uit Sprang-Capelle.

Music4MS

WASPIK – Op zaterdag 25 mei wordt er een benefietconcert gehouden voor het Nationaal MS Fonds. Onder de titel Music4MS zullen popkoor Undercover, The Little River Band en Woodstock Tribute Band een optreden verzorgen. Het concert begint om 20.30 uur; de zaal gaat open om 20.00 uur. Kaarten zijn à 17,50 euro verkrijgbaar via www.music4ms.nl.

Vacature voor assistent trainer-coach vv Waspik

WASPIK – Voor het komend seizoen is voetbalvereniging Waspik op zoek naar een gedreven assistent trainer-coach voor de selectie. Samen met hoofdtrainer Eugène van der Heijden is de trainer-coach verantwoordelijk voor de trainingen op dinsdag en donderdag en het begeleiden en coachen van het tweede elftal op zondag. Kandidaten kunnen voor verdere informatie contact opnemen met Jan Fitters via tel. 06-39271937 of mail: [email protected].

Garagesale

WASPIK – Op zaterdag 18 mei wordt er in Waspik van 09.00 uur tot 16.00 uur een Garagesale gehouden. Naar verwachting zestig adressen doen mee aan de verkoop, waarbij ze gebruikte spullen vanuit de garage of oprit te koop aanbieden. Opgeven als deelnemer kan tot 20 mei door een mail te sturen naar [email protected]. Deelname bedraagt 2,50 euro; de opbrengst gaat naar een goed doel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen