Creatieve wandeling langs leegstaande panden in centrum Waalwijk, lopen jullie mee?

Veel lege winkels in Waalwijk. VOLOP Waalwijk buigt leegstand om naar kansen!
Veel lege winkels in Waalwijk. VOLOP Waalwijk buigt leegstand om naar kansen!
Foto: VOLOP Waalwijk

Op donderdagmiddag 18 april organiseert VOLOP Waalwijk een creatieve wandeling langs leegstaande panden in het centrum van Waalwijk om ideeën op te halen en goede initiatieven een kans te bieden!

Heb jij een nieuw concept dat je wilt uitproberen of ben je kunstenaar en wil je graag je ambacht laten zien of exposeren? Pak dan deze kans en meld je aan! Aanmelden kan door te mailen naar Marlène Drouen van VOLOP Waalwijk [email protected]

Volop Waalwijk overlegt met eigenaren van leegstaande panden of een pand (tegen een lage huur) tijdelijk gebruikt kan worden door bijvoorbeeld een kunstenaar of startende ondernemers, zolang de eigenaar zelf geen huurder heeft. Het tijdelijk invullen van leegstaande panden moet het centrum een betere uitstraling geven en het project biedt startende ondernemers of mensen met bijvoorbeeld culturele initiatieven de kans hun plannen te realiseren.

De Creatieve Wandeling start om 15.00 uur en eindigt uiterlijk 18.00 uur bij Eetcafé City, Zaal City, ingang aan de achterkant van Markt 5, Waalwijk. Voor koffie en een borrel wordt gezorgd. We hopen je daar te zien!

VOLOP Waalwijk is een samenwerking tussen Gemeente Waalwijk, Welkom in Waalwijk en VOLOP Den Bosch ondersteund door Provincie Noord-Brabant

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen