Leven na kanker: en nu…?

Foto: Inloophuis Toon

Als kanker in je leven komt, zal alle hoop gevestigd zijn op een leven daarna. Kanker zien te overleven is het grootste doel. En wat als dat mag lukken? Wat als een leven na alle behandelingen mogelijk blijkt?

Vaak probeert men de draad weer op te pakken en verder te gaan waar men gebleven is. Maar regelmatig is dit niet voor iedereen even gemakkelijk. Er is veel veranderd…

Gedurende vijf bijeenkomsten zal in Inloophuis Toon stil gestaan worden bij verschillende onderwerpen m.b.t. leven na kanker. We gaan in gesprek met elkaar over:

  1. Verder zonder ziekenhuis, verder met eigen lichaam.
  2. Leven met ( zichtbare en niet zichtbare) lichamelijke beperkingen.
  3. Omgaan met verwerking, verlies en rouw.
  4. Weer aansluiting vinden met de buitenwereld (dierbaren, vrienden, werk etc.).
  5. Zingeving en bewustwording.

Judith van der Valk (ex-patiënt) en Karin Spapens (Verliesbegeleiding de Zeester) zullen deze bijeenkomsten begeleiden. Met als doel te komen tot contact met elkaar en het delen van ervaringen.

De bijeenkomsten zijn op dinsdag 23 april, 11 juni, 3 september, 8 oktober en 12 november 2019 Tijd: 13.15 uur tot 15.15 uur ( inclusief pauze )

Plaats: Inloophuis TOON Waalwijk, Jan de Rooystraat 15, 5141 EN Waalwijk De toegang is gratis, graag vooraf aanmelden via [email protected] of telefonisch 0416 – 652734

Voor iedereen die te maken heeft gehad met kanker en het leven weer probeert op te pakken (ex-patiënten, dierbaren en bekenden).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen