90 jaar Stichting Aktief Baardwijk, gratis ijsje op Koningsdag

Foto: MiGe Fotografie

Dit jaar bestaat de Stichting Aktief Baardwijk negentig jaar, dit feit willen wij samen met u vieren. Iedereen die deelneemt aan de spelletjes en aan de rommelmarkt krijgt een bon voor een gratis ijsje.

Wij danken alle trouwe bezoekers aan de rommelmarkt en de Sinterklaasoptocht heel hartelijk voor hun belangstelling en financiële bijdragen. Tevens vragen wij dringend vrijwilligers om de Stichting te ondersteunen .

Zaterdag 27 april vieren we Koningsdag, op het hoofdterrein van voetbalvereniging Baardwijk. (ingang parkeerplaats Akkerlaan) Degenen die voor 9 uur de vlag hebben uithangen maken weer kans op een lekkere taart.

Dit jaar is verkoop op de rommelmarkt weer voor zowel kinderen als volwassenen, handelaren uitgezonderd. Vanaf 10.00 uur kan iedereen zijn/ haar spullen op zelf meegebrachte kramen verkopen. Hiervoor moet per plaats € 1,50 marktgeld betaald worden. Na inschrijving krijg je een betalingsbewijs dat aan de controleur getoond kan worden. We gaan ervan uit dat de niet verkochte spullen mee naar huis worden genomen.

Ook dit jaar weer de traditionele kinderspelletjes voor alle kinderen tot 11 jaar. Kaarten voor deze spelletjes zijn verkrijgbaar voor € 1,00. Per kaart kun je aan 8 spelletjes meedoen, bij elk spelletje verdien je munten. Voor deze munten kun je een prijsje uitzoeken in de prijzenkraam. Ook kunnen de kinderen op een springkussen spelen. De hele dag is er voldoende eet- en drinkgelegenheid op het eetplein, waar o.a. slush puppy, popcorn en snoep worden verkocht.

Vanaf 15.00 organiseert VV Baardwijk weer een spetterend BorkPop, een muzikaal spektakel voor jong en oud, met medewerking van: Ten Stories High, 100%Katoen, Damage Control, en Bertus Staigerpijp.

We hopen dat jullie allemaal komen.

Voor informatie mail: [email protected] of bel: 06-18655684

article
91409
90 jaar Stichting Aktief Baardwijk, gratis ijsje op Koningsdag
Dit jaar bestaat de Stichting Aktief Baardwijk negentig jaar, dit feit willen wij samen met
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20190413/90-jaar-stichting-aktief-baardwijk-gratis-ijsje-op-koningsdag/
2019-04-13T20:02:49+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/04/13200227/foto-kinderspelen-en-rommelmarkt.jpg
Nieuws