Programma Oranjevereniging Sprang-Capelle

Ook dit jaar gaan verschillende teams met elkaar de strijd aan tijdens de zeskamp.
Foto: OV Wilhelmina

Dit jaar pakt Oranjevereniging Wilhelmina in Sprang-Capelle weer groots uit. Voor jong en oud is er weer een programma uitgewerkt en iedereen kan en mag deelnemen.

  • 20 april is de aftrap met de jaarlijkse zeskamp. Verschillende teams zullen hier de strijd met elkaar aangaan tijdens allerlei actieve duels.┬áVerschillende ploegen hebben zich al aangemeld, nieuwe teams zijn altijd welkom.
  • Op 26 april organiseert de Oranjeverenging een Hollandse avond die op dit moment helaas is uitverkocht.
  • 27 april viert Sprang-Capelle de verjaardag van de koning. Koningsdag begint met een aubade op het Raadhuisplein om 09:30 uur. Hier komen de scholen bij elkaar en start het feest voor onze Koning. Vanaf 14:00 uur is het evenemententerrein aan de Oude Straat geopend voor iedereen. Hier zullen feestelijke activiteiten plaatsvinden. Er zullen onder andere luchtkussens, skelters, paarden, schapen, demonstratie brandweer een kinderdisco en nog vele feestelijkheden zijn. Toegang is voor iedereen gratis.
  • Dinsdag 30 april wordt er voor de senioren uit Sprang-Capelle een ouderenmiddag georganiseerd in Zidewinde. Onder het genot van een hapje en een drankje zal er een koor komen optreden. Tussendoor is er een verloting met allerlei leuke prijzen gesponsord door lokale ondernemers. Het is nog mogelijk om deel te nemen.
  • Zaterdag 4 mei vindt de jaarlijkse dodenherdenking plaats. De herdenking start om 19:00 uur met een herdenkingsdienst in de Hervormde kerk van Sprang. Waar aansluitend een stille tocht naar het Jan de Rooij monument plaats vindt. Daar wordt een ceremonie en kranslegging wordt gehouden.

Mocht u over onze activiteiten nog vragen hebben neem dan contact met ons op via: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden