Kunstexpositie “Voorjaar” te zien bij Rabobank De Langstraat

Foto: Rabobank

Rabobank De Langstraat heeft op het kantoor in Waalwijk een kunstzone waar de bank exposities laat zien van lokale talenten. Maandelijks wisselt deze expositie. Kunstenaars uit de omgeving mogen hier hun werk exposeren. Deze maand kunt u een expositie bezoeken met schilderijen van Ria Daems uit Drunen.

Peter Konijnenburg (directievoorzitter): “De Rabobank beschouwt kunst als barometer van de maatschappij. Als lokale bank geven wij hier invulling aan door talent uit de Langstraat een podium te bieden. In ons nieuwe kantoorpand hebben wij daarom een kunstzone ingericht waar kunstenaars uit de Langstraat hun werk mogen exposeren. Het fijn om te merken dat hier veel animo voor is en het maakt me trots om te zien hoe positief dit ook bij onze gasten wordt ontvangen.”.

De expositie “voorjaar” van Ria Daems is de hele maand april te zien bij Rabobank De Langstraat. Ria verteld: “Mijn inspiratie krijg ik onder meer uit de natuur en ik creëer graag kunstobjecten die een reflectie zijn van de schoonheid van de natuur. Tevens bezoek ik vele musea, galeries en zoek samenwerking met andere kunstenaars. Deze variatie in de vele kunstvormen is dan ook zichtbaar in mijn eigen werk. Mijn creativiteit uit zich in zowel figuratief als abstract werk”.

De kunstzone is gevestigd in het kantoor van de Rabobank in Waalwijk. De kunstzone is voor iedereen toegankelijk. Loop tijdens de openingstijden van de bank – maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur – gerust binnen om de expositie te bezichtigen. Ook zijn er historische items van Rabobank De Langstraat te bewonderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen