Landelijke Opschoondag: 150 vrijwilligers actief in de gemeente Waalwijk

Zaterdagmorgen 23 maart werd door wethouder Dilek Odabasi, in het bijzijn van de wethouders Ronald Bakker en John van den Hoven, het startsein gegeven van de Landelijke Opschoondag waaraan ook de gemeente Waalwijk meedoet.

Op de gemeentewerf aan de Prof. van ’t Hoffweg verzamelden zich diverse vrijwilligers terwijl op andere plaatsen in de gemeente er al volop werd geruimd.

Maar liefst 150 vrijwilligers schreven zich in om deze dag te helpen. Aan het einde van de dag haalt de gemeente het verzamelde afval op.

De Landelijke Opschoondag wordt dit jaar voor de 17e keer georganiseerd. Tienduizenden Nederlanders steken vandaag de handen uit de mouwen voor een schone buurt. Je kunt deze dag zien als een gezamenlijke voorjaarsschoonmaak. Hij vindt elk jaar in de laatste week van maart plaats. Het is een dag waarop Nederlanders met hun buren, vereniging, de sportclub, school of hun collega’s samen hun buurt schoonmaken.

Meedoen aan de Landelijke Opschoondag is niet alleen een laagdrempelige manier om aan maatschappelijk verantwoord ondernemen te doen, maar helpt ook de band tussen je inwoners, medewerkers of klanten en je organisatie versterken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen