Berichten uit Waspik (week 13)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 13 – 2019

Alles Kids

WASPIK – Alles Kids houdt op vrijdag 25 maart een discoavond voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 in Den Bolder in Waspik. DJ Pim zorgt voor de muzikale omlijsting en heeft de nieuwste muziek. De discoavond duurt van 18.30 uur tot 20.30 uur en de toegang bedraagt 3 euro, inclusief ranja en chips.

Oud papier

WASPIK – Zaterdag 30 maart gaan vrijwilligers van de Nederlands Hervormde Kerk weer op pad om oud papier op te halen in Waspik. Vanaf 8.30 uur zal de speciale vrachtwagen het dorp doorkruisen om papier dat aan straat is gezet mee te nemen. De opbrengst van deze maandelijkse actie is een belangrijke bron van inkomsten voor de kerk.

Wandelen in Waspik

WASPIK – Onder de noemer ‘Wandelen in Waspik’ wordt er vanaf woensdag 3 april iedere week vanaf 10.30 uur gewandeld in en rond Waspik. Start- en eindpunt zijn steeds Den Bolder. Per wandeling wordt afhankelijk van de deelnemers vooraf afgestemd hoe lang de route wordt. Indien gewenst kunnen deelnemers na afloop aanschuiven bij de Soepgroep in Den Bolder waar ze voor 0,50 euro soep met brood kunnen nuttigen.

JeugdKwizz Waspik

WASPIK – Het nieuwe initiatief JeugdKwizz Waspik wordt gehouden op zaterdagmiddag 18 mei. Teams van jongens en meiden van 8 tot en met 13 jaar gaan de strijd met elkaar aan met vragen en opdrachten door het hele dorp. Per team mogen maximaal twee ouders als begeleiding meedoen. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 26 mei in Den Bolder. Teams van minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers kunnen zich tot 31 maart voor 10 euro aanmelden via [email protected].

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 31 maart een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee De Jong uit Pijnacker.

Vacature voor assistent trainer-coach vv Waspik

WASPIK – Voor het komend seizoen is voetbalvereniging Waspik op zoek naar een gedreven assistent trainer-coach voor de selectie. Samen met hoofdtrainer Eugène van der Heijden is de trainer-coach verantwoordelijk voor de trainingen op dinsdag en donderdag en het begeleiden en coachen van het tweede elftal op zondag. Kandidaten kunnen voor verdere informatie contact opnemen met Jan Fitters via tel. 06-39271937 of mail: [email protected].

Brel & Brass

WAALWIJK – De Waspikse harmonie Volksvlijt en Volksvermaak verzorgt op zondagmiddag 7 april samen met de Vlaamse zangeres Micheline van Hautem een concert in De Leest in Waalwijk. Het gaat om een concert waarbij de harmonie voor de pauze muziekstukken speelt die betrekking hebben op Frankrijk. Na de pauze brengen de harmonie, Van Hautem en trombonist Jos Jansen de mooiste liedjes van Jacques Brel. Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten zijn te koop via De Leest.

Paasbingo

WASPIK – Voetbalvereniging The White Boys uit Waspik houdt op woensdag 17 april een Paasbingo in de kantine aan de Lindenheuvel in Waspik. Vanaf 19.30 uur worden er verschillende rondes gespeeld. Een bingokaart kost 10 euro inclusief koffie, thee en iets lekkers. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Garagesale

WASPIK – Op zaterdag 18 mei wordt er in Waspik van 09.00 uur tot 16.00 uur een Garagesale gehouden. Naar verwachting zestig adressen doen mee aan de verkoop, waarbij ze gebruikte spullen vanuit de garage of oprit te koop aanbieden. Opgeven als deelnemer kan tot 20 mei door een mail te sturen naar [email protected]. Deelname bedraagt 2,50 euro; de opbrengst gaat naar een goed doel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen