Te koop: Ruime stadswoning met grote garage en berging, tuin op het zuiden

Een ruime stadswoning, 4 slaapkamers, tuin op het zuiden, grote L-vormige garage en berging gelegen in het centrum van Waalwijk. Nabij voorzieningen als winkels, dokterspraktijk, apotheek, busstation, theater en wandelpark. Vraagprijs € 299.000,- k.k.

De woning ligt met de voorzijde aan een levendige straat en met de achterzijde tegen het rustige Willem Alexanderhof. Een ideale woning voor mensen die rust en ruimte in huis zoeken en het gemak van de stad dichtbij willen hebben.

• Perceelsoppervlakte : 141 m²
• Inhoud : ca. 429 m³
• Bouwjaar : 1997
• Gebruiksoppervlakte : ca. 124 m²
• Energielabel : B

Korte tour Margrietstraat 83 in Waalwijk

Entree:
De woning ligt aan de voorkant ruim boven straatniveau vandaar het stenen trapje om bij de voordeur en entree te komen. De entree is ruim en geeft toegang tot de trap naar de 1e verdieping, de diepe trapkast, het toilet en de woonkamer.

Woonkamer en (bij)keuken:
Wanneer u de woonkamer binnenkomt, valt meteen de speelse indeling op. Aan de straatkant is de open keuken gelegen met een L-vormig kunststof keukenblok, voorzien van inbouwapparatuur. Het brede werkblad is van graniet, net als het blad op de bar bij het hoekraam. De vaste servieskast aan de muur zorgt voor extra bergruimte. Vanuit de keuken is er zicht op het levendige straatbeeld.
Meteen achter de bar is ruimte voor bijvoorbeeld de eethoek. Met een klein trapje gaat u naar het lager gelegen gedeelte van de woonkamer, deze ligt op tuinniveau. Een gezellige ruimte met openslaande tuindeuren. De raampartij, die over de hele breedte van de woonkamer is, zorgt voor veel licht en geeft zicht op de tuin. De gashaard in de wit marmeren schouw zorgt voor sfeer. Het hoogte verschil in de woonkamer heeft een extra ruimtelijk effect.

1e verdieping

Slaapkamers
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, één aan de voorzijde van de woningen en de grootste en kleinste kamer aan de achterzijde met uitzicht op de achtergelegen woonwijk.

Badkamer
De ruime badkamer ligt aan de voorkant en heeft een praktische indeling: een ligbad, douche in kwartronde douchecabine, zwevend toilet, wastafel en design radiator. Leuk detail in de badkamer is het ronde raam.

2e verdieping
Een vaste open trap brengt u naar de 2e verdieping welke ook ruim en licht van opzet is. De voorzolder heeft aansluitingen voor wasmachine en -droger. Naast de cv-ketel is er onder de dak schuinte extra kastruimte gemaakt.
Verrassend op de zolder is de vierde kamer, deze is ruim en geeft toegang tot het balkon dat over de hele breedte van de voorgevel loopt en van hieruit een mooi uitzicht heeft op het centrum. Ook in deze kamer is er een extra opbergruimte gecreëerd onder de dak schuinte. Het hoge plafond geeft in deze kamer een extra ruimtelijke gevoel.

Tuin

Via openslaande tuindeuren komt u in de op het zuiden gelegen tuin. Deze is op enkele plantenperkjes na volledig bestraat met siersteentjes. Door de achtergelegen garage en schuur in de tuin is er een speelse hoek ontstaan waar u zomers heerlijk kun toeven. De tuin is ook via de garage achterom te bereiken.

Garage en berging

De garage en de berging sluiten de tuin af aan de achterzijde. Deze zijn bereikbaar via een doodlopende weg aan het Willem Alexanderhof. De garage is groot en L-vorming voorzien van drie deuren en een stalen kanteldeur. Naast ruimte voor een auto is er meer dan voldoende ruimte voor bijvoorbeeld fietsen en opslag.

Film

Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort

• Royale stadswoning in het centrum
• Tuin op het zuiden
• Ruime garage en berging
• 4 slaapkamers
• Nabij belangrijke voorzieningen

Bezichtiging

U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: [email protected]

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding

In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie

Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.

KLIK HIER voor meer info.

gallery
89245
Te koop: Ruime stadswoning met grote garage en berging, tuin op het zuiden
Een ruime stadswoning, 4 slaapkamers, tuin op het zuiden, grote L-vormige garage en berging gelegen
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20190316/te-koop-ruime-stadswoning-met-grote-garage-en-berging-tuin-op-het-zuiden/
2019-03-16T16:42:36+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/03/16163808/0139618291.jpg
Nieuws, Wonen