Dansworkshops van professioneel dansgezelschap Jens van Daele

Foto: Jens van Daele

WAALWIJK – In het weekend van 22/23 en 24 maart heeft Kunstencentrum Waalwijk i.s.m. Theater De Leest een aantal bijzondere dansworkshops opgezet samen met het professionele moderne dansgezelschap Jens van Daele | Burning Bridges. Alle dansers tussen de 12 en 30 jaar kunnen zich inschrijven op www.kunstencentrumwaalwijk.nl Ook als je danst bij een andere dansschool een unieke kans om ervaring op te doen.

Je werkt in de workshops toe naar een optreden in het voorprogramma van Jens van Daele | Burning Bridges op zondagmiddag 24 maart in Theater De Leest. De workshops op vrijdagavond, zaterdag en zondag zijn in Kunstencentrum Waalwijk.

Jens van Daele | Burning Bridges, geeft regelmatig workshops op middelbare scholen en gebruiken daarbij altijd een actueel thema. Hun moderne danschoreografieën zijn explosief, rauw en krachtig en zoeken de weg naar je gevoel. Op zondag 24 maart brengen zij de voorstelling Nachthexen II | La Parisienne in Theater De Leest. De dansers die meedoen aan het workshopprogramma dansen in het voorprogramma van deze voorstelling. Ze worden daarbij begeleid door dansers van het gezelschap van Jens van Daele.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.kunstencentrumwaalwijk.nl Schrijf je snel in, want vol=vol. De voorstelling is te bezoeken door iedereen. Kaarten zijn te koop op www.deleest.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen