Rabobank De Langstraat verwelkomt Corné van Oosterhout in de kunstzone

Foto: Corné van Oosterhout

Rabobank De Langstraat heeft op het kantoor in Waalwijk een kunstzone waar de bank exposities laat zien van lokale talenten. Maandelijks wisselt deze expositie. Kunstenaars uit de omgeving mogen hier hun werk exposeren. Deze maand kunt u een expositie bezoeken met IJsvogels van Corné van Oosterhout.

Peter Konijnenburg (directievoorzitter): “De Rabobank beschouwt kunst als barometer van de maatschappij. Als lokale bank geven wij hier invulling aan door talent uit de Langstraat een podium te bieden. In ons nieuwe kantoorpand hebben wij daarom een kunstzone ingericht waar kunstenaars uit de Langstraat hun werk mogen exposeren. Het fijn om te merken dat hier veel animo voor is en het maakt me trots om te zien hoe positief dit ook bij onze gasten wordt ontvangen.”.

De expositie IJsvogels van Corné van Oosterhout is de hele maand maart te zien bij Rabobank De Langstraat. Vanaf 2 maart is iedereen welkom om de expositie te komen bewonderen. Mijn naam is Corné van Oosterhout, al ruim 20 jaar ben ik gefascineerd door ijsvogels en zijn zij een inspiratiebron voor mijn foto’s. Naast het exotische uiterlijk is ook de levenswijze van dit kleine vogeltje enorm interessant. Het baltsgedrag, de manier waarop het zijn visjes vangt, hun gevecht om in een strenge winter te overleven, het blijft me fascineren.

Mijn passie is om de schoonheid van deze prachtige vogeltjes tot in het kleinste detail vast te leggen, het liefst in hun natuurlijke omgeving.”

De kunstzone is gevestigd in het kantoor van de Rabobank in Waalwijk. De kunstzone is voor iedereen toegankelijk. Loop tijdens de openingstijden van de bank – maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur – gerust binnen om de expositie te bezichtigen. Ook zijn er historische items van Rabobank De Langstraat te bewonderen.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Binnenkort start de WaalwijkApp (iOSAndroid) met een spaarprogramma voor gratis producten. Blijf op de hoogte door de WaalwijkApp facebookpagina te liken.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen