Jubileumjaar Inloophuis Toon!

Foto: Inloophuis Toon

In mei bestaat Inloophuis TOON 15 jaar en is inmiddels niet meer weg te denken uit deze regio. Heel veel mensen hebben inmiddels mogen ervaren dat zij op vele manieren steun en/of ontspanning ontvangen in een warme, huiselijke sfeer. Ruim 70 vrijwilligers zorgen ervoor dat mensen met kanker en hun naasten of nabestaanden zich elke werkdag zeer welkom voelen in het huis.

Uiteraard willen we uitgebreid aandacht besteden aan dit jubileum. Gedurende het jaar zullen er daarom verscheidene feestelijke activiteiten plaatsvinden. Onder het motto: VEERKRACHT. Een speciale jubileumcommissie is hiervoor in het leven geroepen en is druk bezig om bijzondere evenementen te organiseren. Deze evenementen zullen voor iedereen toegankelijk zijn. Ook zal medio april een speciale jubileumkrant huis aan huis verspreid worden.

De aftrap van het jubileumjaar is op zondag 3 februari. In het kader van Wereldkankerdag zal de groep Ka Wela ‘Ana een optreden verzorgen in het Inloophuis aan de Jan de Rooystraat 15 in Waalwijk. Deze groep brengt een mix van nummers uit allerlei landen in de Stille Zuidzee en wil daarmee de luisteraars verwarmen in deze koude dagen.

Iedereen is welkom tussen 14 en 16 uur en de toegang is gratis.

article
87400
Jubileumjaar Inloophuis Toon!
In mei bestaat Inloophuis TOON 15 jaar en is inmiddels niet meer weg te denken
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20190128/jubileumjaar-inloophuis-toon/
2019-01-28T21:26:08+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/01/28212537/voordeurinloophuis.jpg
Nieuws