Vind je oermens en ga voor een fitte toekomst!

Foto: Oerfit

Natuurlijk hoeven we niet terug te verlangen naar de tijd waarin we met speren rondrenden op jacht naar bizons. Wat dat betreft hebben we een wereld gewonnen. Maar de feiten liegen ook niet. En wat blijkt: we waren destijds veel gezonder en fitter dan nu het geval is. Vanuit die gedachtegang ontwikkelden Rob en Frank een krachtig programma dat je weer oerfit maakt.

Ons oeroude genenpakket heeft namelijk moeite om gezond te leven in de stedelijke jungle van 2019. Dit komt omdat onze leefomgeving drastisch veranderd is in de afgelopen 1000 jaar. We zijn anders gaan eten, we zijn veel minder gaan bewegen en als we bewegen is het vooral met onze duimspieren. Daarnaast komen er veel meer prikkels op ons af en hebben we te maken met chronische stress. En nu kun je denken: ooh, ik kan er dus niets aan doen.
Je kunt ook denken: Ik onderneem actie en kom nu in beweging!

Voor veel mensen is dit de realiteit.

Een paar kilootjes te zwaar. Futloos. Negatief gestemd. Matig in conditie. Gestrest. Continue trek of honger. Weinig energie. Vermoeidheid. Moeite met ‘in beweging komen’.

Het zijn allemaal signalen dat er iets niet helemaal goed zit in je gezondheid. En nee, dat hoort er niet bij. Echt niet.

Het zijn in veel gevallen stapjes (symptomen) die leiden naar een chronische ziekte. En nu heb je twee keuzes. Of je doet er iets aan… Of niet.

Doe je het niet, dan behoor je in een mum van tijd tot de 48,7% van Nederlanders met overgewicht. Of tot de – schrik niet – 8,8 MILJOEN Nederlanders met een chronische aandoening.

Echt opvallende cijfers! Met al de technologie, kennis en het comfort van deze tijd worden we dus blijkbaar ongezonder.

Wij hebben jaren geschreven aan een unieke methode, die je gaat helpen weer grip te krijgen op je gezondheid. In deze methode komen – voor de kenners – inspanningsfysiologie, immunologie, neuropsychologie, voedingsleer, epigenetica en evolutieleer samen tot een trainingsprogramma van slechts 10 weken, waarin jij gaat ERVAREN wat je echt (oer)fit voelen betekent.

De OERFIT methode is ontwikkeld om je fysieke en mentale gezondheid een flinke ‘boost’ te geven. De methode bestaat uit de 4 pijlers:

  • IJS
  • VOEDING
  • SPORT
  • MINDSET.

Het trainingsprogramma duurt 10 weken. Elke week heeft een ander thema gebaseerd op de 4 pijlers. Bij aanmelding krijg je een persoonlijke login en wachtwoord voor de website. Hier krijg je elke week video’s te zien met interessante informatie over de werkingsmechanismen van het lichaam. Het onderwerp van de video’s sluit altijd aan op het thema van de training die gaat komen. Op deze manier kun je het maximale uit de training halen.

Interesse in de OERFIT methode?

Kom naar de OERFIT-informatiebijeenkomst. Makers van het programma, Rob Vermeulen en Frank van den Heuvel, leggen niet alleen uit wat het programma inhoudt en wat u kunt verwachten, maar beantwoorden ook al uw vragen. Neem gerust een vriend(in), buurman, collega of familielid mee die ook een gezondheid ‘boost’ verdiend! Natuurlijk wordt voor een bakje koffie en een gezonde traktatie gezorgd 😊

OERFIT informatie bijeenkomst

Wanneer: Zaterdag 9 februari om 10.00 uur
Locatie: Gezondheidscentrum Olympia park op De Coubertinlaan 10D
Meer informatie: www.oerfit.nu of volg ons op facebook of instagram

Aanmelden voor de OERFIT informatie bijeenkomst of voor het programma kan door een mail te sturen naar [email protected]

Alles begint met het maken van de juiste keuze. Pak de verantwoordelijkheid voor je gezondheid, begin eraan, houd vol en je zult merken dat OERFIT jouw leven gaat veranderen!

‘ JUST DO IT ! ‘

article
87345
Vind je oermens en ga voor een fitte toekomst!
Natuurlijk hoeven we niet terug te verlangen naar de tijd waarin we met speren rondrenden
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20190127/vind-je-oermens-en-ga-voor-een-fitte-toekomst/
2019-01-27T13:11:24+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/01/27131038/46715767_547082765766286_6539596721914118144_o.jpg
afvallen, gezondheid, oerfit
Nieuws